Multifocale brillenglazenMADE BY ZEISS

Het moment waarop u klaar bent voor de uitdagingen van de wereld van vandaag.

Multifocale brillenglazen

Zorg dat uw ogen klaar zijn voor de uitdaging: vooruitstrevende technologieën voor toonaangevende multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen zijn echte optische meesterstukken. Ze bieden persoonlijke ondersteuning voor uw ogen, van dichtbij tot veraf en alles daartussen. Het brillenglasontwerp is van hoofdbelang. Het moet exact zijn afgestemd op u en uw kijkgewoonten. Het aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS bevat vier prestatieniveaus en zeven technologieën, waarvan enkele de allereerste ter wereld zijn in hun soort. Wist u dat de leesafstand tussen uw ogen en een smartphone veel kleiner is dan wanneer we een boek of een krant lezen? Alle multifocale brillenglasontwerpen van ZEISS houden hier rekening mee. ZEISS multifocale brillenglazen kunnen veel meer doen.

Loading the player...
 • Uw voordeel

  Uw voordeel

  Voordelen voor brillendragers

  Multifocale brillenglazen voor de moderne wereld

  • Uitstekend zicht dankzij de maximale precisie: ZEISS multifocale brillenglazen bieden vier kwaliteitscategorieën (Pure - Plus - Superb - Individual) en zeven technologieën die kunnen worden geoptimaliseerd voor uw visuele behoeften.
  • Uitstekende tolerantie voor de brillendrager, inclusief een tolerantiegarantie van ZEISS.
  • Ontspannen en goed dynamisch zicht met snel focussen op elke afstand en in elke richting dankzij de ZEISS ontwerpfilosofie.
  • Optimalisatie van de brillenglassterkte, ook voor hoge sterktes, voor eenvoudig te dragen, comfortabele brillen en een aantrekkelijk uiterlijk.
  • Beter zicht 's nachts: u kunt ook multifocale ZEISS brillenglazen bestellen met de i.Scription®-technologie voor een nog beter contrast en kleurintensiteit.
  • U kunt aanvullende brillenglascoatings en extra's selecteren, zoals de DuraVision Platinum® premiumcoating, gekleurde brillenglazen of meekleurende brillenglazen met PhotoFusion®-technologie.
    
 • Multifocale brillenglazen: welke brillenglazen zijn geschikt voor welke drager?

  Welke kwaliteitscategorie moet u wanneer kiezen?

  Onze doelstelling is om u hetzelfde comfortabele zicht te bieden dat u ooit had voordat u een bril nodig had.

  Multifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor uitstekend zicht dichtbij, veraf en alles daartussen zonder merkbare overgangen. Hoe beter het multifocale brillenglas is aangepast aan de brillendrager en hoe beter deze is gepersonaliseerd, hoe groter de bruikbare en optisch gedefinieerd zones van het brillenglas en hoe hoger de tolerantie van de brillendrager.

  Goed om weten: alle kwaliteitscategorieën bouwen verder op de vorige en bevatten dus automatisch alle technologieën en voordelen van de voorgaande categorie! Bovendien hebben alle ZEISS multifocale brillenglazen Precision-technologie:
   

  1. Helder zicht - ZEISS Precision: Uitstekend zicht dankzij de maximale precisie met het geavanceerde oog-brillenglassysteem, punt-tot-punt optimalisatie in realtime en vooruitstrevende freeformtechnologie.
  2. Dynamisch zicht - ZEISS ontwerpfilosofie: Comfortabel, dynamisch zicht met snel focussen op elke afstand en in elke richting.
  3. Dunne brillenglazen - esthetische ZEISS brillenglazen: de optimale balans tussen precisie-optiek en dunne, lichte brillenglazen.

   

  1// ZEISS Multifocaal Precision Pure: geoptimaliseerd voor uw ogen

  Digitale apparaten vormen dagelijks een grote uitdaging voor uw ogen

  We gebruiken steeds vaker digitale apparaten. U bent zich er misschien niet van bewust, maar de leesafstand bij deze apparaten is kleiner dan bij boeken en andere gedrukte media. We bewegen onze ogen de hele dag lang en snel van dichtbij naar veraf en terug, iets waar een multifocaal brillenglas rekening mee moet houden voor een comfortabel, helder zicht.

  Bekijk zelf hoe ZEISS Progressive Precision Pure uw kijkcomfort kan verhogen wanneer u een smartphone gebruikt of een krant leest, dankzij onze unieke innovatieve Digital Inside®-technologie.

  Meer informatie
  Loading the player...

  2// ZEISS Multifocaal Precision Plus:
  geoptimaliseerd voor uw ogen en montuur

  Mode blijft evolueren

  U kunt tegenwoordig uw brilmontuur kiezen volgens de modetrends. Montuurtrends wijzigen snel. Er zijn voortdurend nieuwe vormen en formaten waar u uit kunt kiezen. Op gebied van multifocale brillenglazen is het leuk te weten dat u bij uw vertrouwde glazen kunt blijven. Dankzij onze unieke Adaptation Control Technologie en FrameFit®+ Technologie kunnen uw multifocale brillenglazen in uw nieuwe montuur worden geplaatst zodat uw ogen niet opnieuw hoeven te wennen aan nieuwe zichtzones. Het resultaat: uitstekende tolerantie voor de brillendrager. Dat is precies waar modebewuste brillendragers op wachtten!

  Meer informatie
  Loading the player...

  3// ZEISS Multifocaal Precision Superb:
  Geoptimaliseerd voor ogen + montuur + gezicht

  Anatomie ontmoet technologie

  Geen twee mensen zijn hetzelfde. De afstand tussen onze ogen, de vorm van ons gezicht en onze houding zijn nooit precies hetzelfde! De anatomie van onze gezichten en de combinatie van montuur, brillenglazen en het gezicht bepalen hoe we zien met multifocale brillenglazen. Een modern, multifocaal brillenglas met geavanceerde technologie moet rekening houden met het gezicht van de brillendrager om te garanderen dat hij of zij geniet van optimaal 3D-zicht. ZEISS FaceFit Technology integreert precies deze parameters tijdens de productie van het brillenglas.

  Meer informatie
  Loading the player...

  4// ZEISS Multifocaal Individual:
  Geoptimaliseerd voor ogen + montuur + gezicht + persoonlijke levensstijl

  Persoonlijke activiteiten vragen op maat gemaakte oplossingen

  De steeds toenemende complexiteit van onze levensstijl vormt een grote uitdaging voor onze ogen. Dit vereist op maat gemaakte oplossingen om hen te helpen op hun best te presteren. Aangepaste multifocale brillenglazen moeten niet alleen rekening houden met uw anatomie, maar ook met uw dagelijkse activiteiten. Dit is de enige manier om te garanderen dat u geniet van een goed, natuurlijk zicht in alle situaties. IndividualFit® en Luminance Design® Technologieën maken dit allemaal mogelijk. Multifocale brillenglazen focussen sterk op de behoeften van uw ogen op het werk en tijdens uw vrije tijd.

  Meer informatie
  Loading the player...
 • Overzicht prestaties
  Voordelen
  Precision
  Pure
  Precision
  Plus
  Precision
  Superb
  Individual 2
    Geoptimaliseerd voor de ogen Geoptimaliseerd voor ogen & montuur Geoptimaliseerd voor ogen, montuur en gezicht Geoptimaliseerd voor ogen, montuur, gezicht en de belangrijkste dagelijkse bezigheden
  Het meest natuurlijke zicht op basis van dagelijkse bezigheden
       
  Het meest natuurlijke zicht voor overdag en in het donker
       
  Beter zicht met volledige benutting van het 3D-zichtpotentieel
     
  Vlotte gewenning - in ieder montuur
   
  Vrije montuurkeuze
   
  Stressloos en scherp zicht op gedrukte media en bij gebruik van digitale apparatuur
  Snelle focus, heel de dag door scherp, dynamisch zicht & dunne, lichte brillenglazen
 • Overzicht technologieën
  ZEISS technologieën
  Precision
  Pure
  Precision
  Plus
  Precision
  Superb
  Individual 2
    Geoptimaliseerd voor de ogen

  Geoptimaliseerd voor ogen & montuur

   

  Geoptimaliseerd voor ogen, montuur en gezicht Geoptimaliseerd voor ogen, montuur, gezicht en de belangrijkste dagelijkse bezigheden
  IndividualFit® Technology
   
       
  Luminance Design® Technology
       
  FaceFit Technology
     
  Adaptation Control Technology
   
  FrameFit®+ Technology
   
  Digital Inside® technology
  Precision technology

Uw gepersonaliseerde brillenglazen:
Deze producten van ZEISS kunnen de beste keuze zijn voor u.

Uw brillenglascoating: robuust, eenvoudig te reinigen en met een uitstekende antireflectiecoating

ZEISS DuraVision ® Platinum en Silver

Brillenglascoatings maken van elk kunststof brillenglas een meesterwerk voor dagelijks gebruik. Ze maken het brillenglas harder, vuilbestendig en het kan gemakkelijker worden gereinigd.

Ontdek wat de Premium brillenglascoatings van ZEISS voor u kunnen betekenen

Als u de hele dag aan een computer werkt, is het tijd om een nieuwe oplossing te vinden voor uw ogen.

DuraVision ® BlueProtect

We worden blootgesteld aan meer blauw licht dan ooit door moderne lichtbronnen zoals ledverlichting en de straling die wordt afgegeven door digitale apparaten. Sommige mensen ervaren blauw licht van lichten en digitale schermen als vermoeiend en oncomfortabel.

Hoe DuraVision BlueProtect werkt

Helder zicht, elke dag, de hele dag lang

Reinigingsoplossingen voor brillenglazen van ZEISS

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Het reinigen van brillenglazen zou zachtjes, eenvoudig en doeltreffend moeten zijn. Daarom biedt ZEISS zoveel verschillende reinigingsoplossingen voor brillenglazen aan.

Even snel een doekje of grondig reinigen? ZEISS heeft de reinigingsoplossingen voor brillenglazen die u nodig hebt

Niet het juiste product voor u?

Wilt u een comfortabelere zonnebril?

ZEISS PhotoFusion®

Vindt u het vervelend om telkens een andere bril op te zetten? Brillenglazen die zich automatisch aanpassen aan alle lichtomstandigheden zorgen ervoor dat u geen andere bril op hoeft te zetten, wat het comfort en de veiligheid van de brillendrager aanzienlijk verhoogt.

Lees meer over meekleurende brillenglazen van ZEISS

U zoekt een computerbril?

ZEISS Office Lens

Door het grootste deel van de dag achter een computerscherm door te brengen, loopt u het risico op nek-, rug- en schouderklachten. Dit wordt vaak veroorzaakt door het verkeerde soort bril.

Waarom is een leesbril of een multifocale bril minder geschikt om aan een computer te werken?

Rijdt u vaak?

ZEISS DriveSafe

Veel mensen voelen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril wanneer ze in lastige omstandigheden moeten rijden, zoals tijdens een storm, 's nachts of in de schemering.

Lees meer over geoptimaliseerde brillenglazen voor het rijden en voor dagelijks gebruik

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

Uw ZEISS opticien helpt u graag bij uw keuze voor de juiste multifocale bril nadat hij alle beschikbare opties heeft toegelicht. Zoek hier een geschikte opticien.

Find a ZEISS Optician

Lees meer over multifocale brillenglazen

Deel dit artikel met uw vrienden

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites op uw computer opgeslagen worden. Cookies worden veelvuldig gebruikt en helpen webpagina's met een geoptimaliseerde weergave en het verbeteren daarvan. Door gebruik te maken van onze webpagina's gaat u daarmee akkoord. meer