ZEISS QUATERA 700

Ontdek de nieuwe ervaring in phaco

QUATERA® 700 ZEISS is een mijlpaal in cataractchirurgie. De gepatenteerde QUATTRO Pump® van ZEISS is ontworpen om een stabiele kamer te garanderen, onafhankelijk van IOD (intraoculaire druk) en uitstromend vocht. De digitaal geïntegreerde chirurgische workflow combineert gegevens van andere apparaten in de nieuwe ZEISS Cataract Workflow. Hiermee wordt ZEISS QUATERA 700 uw enige steriele cockpit voor cataractprocedures.

Het spel veranderen
Tijd om doorstroomtoestand IOP na occlusieonderbreking vrij te maken

Door ZEISS gepatenteerde QUATTRO Pump

De gepatenteerde QUATTRO Pump van ZEISS is een gesynchroniseerd vloeistofuitwisselingssysteem dat zowel de infusie- als de afzuigingsvolumes rechtstreeks meet en realtime regelt. Het compenseert actief voor incisielekkage. Dit nieuwe systeem verzekert een uitzonderlijke kamerstabiliteit, ongeacht de afzuiginstellingen en onafhankelijk van IOD-niveaus. Hierdoor bent u meer ontspannen tijdens de ingreep en kunt u zich volledig concentreren op waar het om gaat: de cataract efficiënt verwijderen.

 
Het spel veranderen
Eén chirurgisch beeld - één steriele cockpit - één toegang tot de data

Digitaal geïntegreerde operatieworkflow

In ZEISS QUATERA 700 komen alle elementen van de ZEISS Cataract Workflow samen. Daarmee is dit de ideale steriele OK-cockpit voor een effectievere en efficiëntere ingreep.
Met één chirurgisch beeld ziet iedereen in de OK hetzelfde beeld als de chirurg.
Eén steriele cockpit combineert de CALLISTO eye®-stappen en phacostappen van de ZEISS-workflow in één workflow.
En één toegang tot de data integreert patiëntgegevens in IOLMaster® 700 en ZEISS FORUM, waarbij u profiteert van papierloze timeoutcontroles en weet u zeker dat u de relevante informatie altijd bij de hand hebt.

Het spel veranderen
Minder ultrasound

Automatische Power on Demand-ultrasound

Power on Demand is een technologie die ultrasound alleen automatisch (de)activeert wanneer dat nodig is. Hierdoor is het proces beter te volgen, gebruikt u tot 50% minder ultrasound en kunt u ontspannen opereren.

Bereid u voor op een staaroperatie met verbruiksartikelen van hoge kwaliteit

  • OPTIKIT® van ZEISS: Biedt hoogwaardige en volledig aanpasbare componenten voor chirurgie, waaronder ZEISS accessoires voor lensextractie voor ZEISS QUATERA 700 en ZEISS miLOOP.
  • ZEISS Balanced Salt Solution (BSS): Helpt bij het minimaliseren van de blootstelling aan stress van intraoculaire structuren, vooral het endotheel.
  • ZEISS Ophthalmic Viscosurgical Devices (OVD): Creëert en behoudt volume in de voorste oogkamer en beschermt het corneale endotheel.
  • ZEISS CT LUCIA IOL Familie: Behandelt een breed scala aan patiënten en verzacht potentiële decentratieproblemen en helpt goede visuele resultaten te leveren.

Registreer hier en ontvang meer informatie over ZEISS QUATERA 700.

Unable to load form.