ZEISS biedt cataractchirurgen nog meer mogelijkheden met de introductie van de CT LUCIA hydrofobe monofocale intra-oculaire lens

24.10.2014

Dokters genieten van eenvoudige workflows en patiënten van uitstekende visuele resultaten.

ZEISS versterkt zijn aanbod van monofocale IOL's voor cataractchirurgen door de toevoeging van de nieuwe CT LUCIA IOL met een C-loop design. Deze bestaat uit glistening-vrij materiaal en bevat ZEISS optica voor asferische afwijkingen. Ze is verkrijgbaar met een volledig gebruiksklaar injectiesysteem (fully preloaded) dat een uitstekend gebruiksgemak garandeert en de IOL vlot ontplooit. Door het optisch design van de lens genieten patiënten van een verbeterd visueel resultaat.

ZEISS heeft al een groot aanbod van hydrofiele IOL's met een groot dioptriebereik, die geschikt zijn voor micro-incisie cataractchirurgie (MICS). Als leverancier van totaaloplossingen biedt ZEISS bovendien een volledige workflow voor cataractchirurgie aan zijn klanten. Elke component voldoet aan de strengste vereisten. Samen optimaliseren ze de workflow – van gouden standaard biometrie tot visualisatieoplossingen voor IOL-implantatie.

Loading the player...