Contactlenzen

Alles wat u moet weten over het belangrijkste alternatief voor de bril.

U hoeft niet altijd een nieuwe bril te kopen soms kunnen contactlenzen ook voor optimaal zicht zorgen; bijvoorbeeld op vakantie, wanneer u aan het sporten bent, voor puur cosmetische redenen of zelfs voor uw gezondheid. Contactlenzen zijn een aantrekkelijk alternatief voor een bril. Maar dit is niet altijd het geval. Veel contactlensdragers dragen 's avonds een bril om hun ogen de kans te geven om te ontspannen. En wist u dat, zelfs als u gebruik maakt van contactlenzen met geïntegreerde uv-bescherming, u ook gebruik moet maken van een zonnebril om stralingsbeschadiging tegen te gaan? Contactlenzen met uv-bescherming bedekken niet het hele oog, en bieden daarmee niet genoeg bescherming. Lees verder om alles te weten te komen over contactlenzen en hoe u van uitzonderlijk zicht kan genieten zonder een bril te dragen.

10 tips bij het dragen van contactlenzen

Uit welke contactlenzen kunt u kiezen, wat kunnen ze doen en welke aspecten zijn belangrijk om u een beter zicht te bieden?

Gezondheid + Bescherming 21 nov. 2017

Tags:

EnergizeMe brillenglazen

De eerste brillenglazen ontworpen om uw ogen te verfrissen wanneer de contactlenzen uit zijn.

18 okt. 2017

Een bril, contactlenzen of laserchirurgie – wat is het beste voor u?

Ongeveer de helft van de wereldbevolking heeft een oogafwijking. Dit is tegenwoordig echter gemakkelijk te verhelpen, omdat er een geschikte oplossing voor vrijwel alle oogafwijkingen bestaat.

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt