Een set ZEISS enkelvoudige brillenglazen met volledige UV-bescherming
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS Unifocale brillenglazen: een oplossing voor elke behoefte

Profiteer van ons grote assortiment unifocale producten - wat uw klanten ook nodig hebben

Elk ZEISS  unifocaal brillenglas is ontworpen met een focus op visuele kwaliteit, uiterlijk en draagcomfort. Of uw klanten nu een leesbril nodig hebben of als u een oplossing voorschrijft om ametropie te corrigeren - u vindt beslist een oplossing in onze familie  unifocale brillenglazen.

ZEISS Unifocale brillenglazen zijn standaard voorzien van volledige UV-bescherming.

ZEISS Unifocaal portfolio: meer dan 75% van de brildragers koopt standaard unifocale brillenglazen.1

Voor klanten die myoop of hyperoop zijn, of een andere refractieafwijking hebben, bv. astigmatisme of presbyopie. Nu kunt u uw klanten optimaal zicht, helderheid en comfort bieden met hoogwaardige unifocale brillenglazen op voorschrift. Terwijl onze standaardproducten al aan alle basisvereisten voldoen, zorgen onze op maat gemaakte brillenglazen voor maximaal comfort in alle situaties. Unifocale brillenglazen van kunststof zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalopties, naargelang van de gestelde eisen. Naast onze standaard unifocale brillenglazen bieden wij ook een reeks unifocale brillenglazen die zijn ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Dit assortiment omvat ZEISS DriveSafe Unifocaal voor uitstekend draagcomfort en beter zicht onderweg, ZEISS EnergizeMe Unifocaal speciaal voor de behoeften van contactlensdragers en ZEISS SmartLife Unifocaal voor een “connected & on the move” levensstijl. Ontdek welk ZEISS product het beste past bij de individuele behoeften van uw klanten.

ZEISS SmartLife Unifocaal

Geschikt voor klanten vanaf 20 jaar die scherper en comfortabeler willen zien wanneer ze wisselen tussen online en offline. Voortdurend “connected & on the move” zijn, kan vermoeiend zijn voor uw ogen. Dankzij de verbeterde optische prestaties beweert 94% van de mensen dat zij brede en comfortabele gezichtsvelden waarnemen bij taken op middellange en korte afstand.2

ZEISS DriveSafe Unifocaal

Ideaal voor klanten met één bril voor dagelijks gebruik. ZEISS DriveSafe unifocale brillenglazen bieden beter zicht bij weinig licht voor veiliger en comfortabeler rijden. Ze verminderen ook de schittering 's nachts van tegemoetkomend verkeer of straatverlichting.

ZEISS EnergizeMe Unifocaal

Ontworpen voor klanten die contactlenzen dragen, maar ook brillenglazen nodig hebben. De meeste klanten willen niet kiezen tussen contactlenzen of brillenglazen - zij geven de voorkeur aan een combinatie van beide. 65% van de contactlensdragers draagt ook graag een bril, vooral bij het lezen, televisie kijken of het gebruik van hun tablet.3

ZEISS Unifocaal Rx

Een standaard product dat voldoet aan alle behoeften op het gebied van brillenglazen, zoals visuele kwaliteit, esthetiek en draagcomfort. Kies uit een reeks conventionele, unifocale, sferische brillenglazen en meer geavanceerde unifocale, asferische brillenglazen.

ZEISS Unifocaal Stock

Unifocale standaard brillenglazen van een vertrouwd en bekend merk. Er is een breed assortiment unifocale standaard brillenglazen verkrijgbaar. Deze brillenglazen bieden volledige UV-bescherming tot 400 nm.

Unifocale glasdesigns

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Formulier is aan het laden...

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.

  • 1

    SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11 Sep 2016

  • 2

    Externe consumentenacceptatietest van het ZEISS SmartLife brillenglasportfolio, n=48 deelnemers aan het onderzoek (percentage van deelnemers die het 'helemaal eens', 'eens' of 'enigszins eens' waren met de stelling). Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

  • 3

    1) Algemeen onderzoek van ZEISS bij 2400 dragers van contactlenzen en 40 oogspecialisten in de VS, Duitsland, China en Italië, 2015.