Reinigingsoplossingen voor brillenglazen MADE BY ZEISS

Reinigingsoplossingen voor brillenglazen

Zacht, eenvoudig, doeltreffend

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Dankzij de CleanCoat eigenschappen vormen moderne brillenglascoatings zoals DuraVision® Platinum en Silver, de basis voor eenvoudig reinigen en helpen ze het brillenglas te beschermen. Er is echter geen alternatief voor het regelmatig reinigen, wat zo voorzichtig, gemakkelijk en doeltreffend mogelijk moet verlopen. ZEISS heeft hiervoor een volledig aanbod reinigingsoplossingen die zacht zijn voor uw brillenglascoating en eenvoudig zijn in gebruik: ZEISS brillenglasdoekjes voor snel reinigen onderweg, ZEISS brillenglasspray voor een grondige reiniging en ZEISS microvezeldoekjes voor grondige, natte reiniging met spray of droog.

 • Uw voordeel

  Uw voordeel

  Voordelen voor brillendragers

  Overal en op elk moment brillenglazen reinigen

  • Optimale beveiliging en zorg, niet alleen voor hoogkwalitatieve brillenglazen.
  • Voorkom microscopische krassen die aanvankelijk onzichtbaar zijn maar het zicht gaandeweg toch hinderen.
  • Voorzichtig reinigen zonder de brillenglascoating te beschadigen.
  • Productoplossingen voor snel reinigen onderweg en voor grondig reinigen.
  • Gebruiksgemak.
  • Niet alleen voor brillen: ZEISS brilreinigingsdoekjes kunnen ook gebruikt worden voor het simpel en streepvrij reinigen van alle soorten gevoelige optische oppervlakken (bijvoorbeeld LCD-schermen, smartphones, tablets, computers, laptops, mobiele telefoons, enz.).
 • Brillenglasreiniging voor iedereen

  De keuze is volledig aan u.

  Een overzicht van ZEISS reinigingsoplossingen

  ZEISS brillenglasdoekjes

  Voor snel reinigen: ZEISS brillenglasdoekjes

  Thuis, op kantoor of onderweg: altijd en overal een helder zicht. Het vochtige, microfijne doekje voor brillenglasreiniging is altijd klaar voor gebruik en uiterst doeltreffend. Optimale reiniging zonder krassen, bewezen tijdens tests! De doekjes hebben een uitzonderlijk fijne structuur om een bijzonder zachte reiniging van alle brillenglazen te garanderen, zelfs bij hoogkwalitatieve coatings zoals DuraVision® Platinum. Individueel verpakt en mild: ze zijn bevochtigd met een unieke combinatie. Deze onschadelijke stoffen bevatten geen agressieve reinigingsmiddelen of kunstmatige parfums.

  Ze zijn ook ideaal om lcd-schermen, smartphones, tablets, laptops enz. te reinigen.

  ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen (240 ml)

  Grondig en zacht: ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen (240 ml)

  Met ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen kunt u uw brillenglazen grondig maar toch voorzichtig reinigen. Om uw brillenglazen te reinigen, spuit u gewoon de reinigingsoplossing op het ZEISS microvezeldoekje en reinigt u beide zijden van uw brillenglazen. De spray bevat geen agressieve reinigingssubstanties die het brillenglas, de coating of het optische oppervlak kunnen beschadigen. Deze kan ook worden gebruikt om andere optische oppervlakken te reinigen.

  ZEISS microvezeldoekje

  Bewezen resultaat: ZEISS microvezeldoekje

  Traditionele, kwalitatieve brillenglasreinigingsproducten van ZEISS zijn ook beschikbaar: het ZEISS microvezeldoekje voor dagelijks reinigen van het brillenglas, doeltreffend en zacht, droog of vochtig met lauw water of met de ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen. Optimaal reinigen voor een lange gebruiksduur.

 • Download

Uw gepersonaliseerde brillenglazen:
Deze producten van ZEISS kunnen de beste keuze zijn voor u.

Uw brillenglascoating: robuust, eenvoudig te reinigen en met een uitstekende antireflectiecoating

ZEISS DuraVision® Platinum en Silver

Brillenglascoatings maken van elk kunststof brillenglas een meesterwerk voor dagelijks gebruik. Ze maken het brillenglas harder, vuilbestendig en het kan gemakkelijker worden gereinigd.

Ontdek wat de Premium brillenglascoatings van ZEISS voor u kunnen betekenen

Als u de hele dag aan een computer werkt, is het tijd om een nieuwe oplossing te vinden voor uw ogen.

DuraVision® BlueProtect

We worden blootgesteld aan meer blauw licht dan ooit door moderne lichtbronnen zoals ledverlichting en de straling die wordt afgegeven door digitale apparaten. Sommige mensen ervaren blauw licht van lichten en digitale schermen als vermoeiend en oncomfortabel.

Hoe DuraVision BlueProtect werkt

Een modieuze keuze

ZEISS zonnebrilglazen

Verwen uw passie voor kleuren en tinten: één kleur, met kleurverloop of persoonlijk: ZEISS zorgt er voor.

Lees meer over ZEISS zonnebrilglazen

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

ZEISS reinigingsdoekjes zijn verkrijgbaar bij deelnemende opticiens en in sommige andere winkels. De reinigingsspray voor brillenglazen samen met het bijbehorende microvezeldoekje van ZEISS zijn uitsluitend verkrijgbaar bij opticiens. Vind een ZEISS opticien in uw buurt.

Vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deel dit artikel met uw vrienden