SneeuwbrilMADE BY ZEISS

Sneeuwbril

Lees de piste: uitstekende optische eigenschappen in een dynamische en trendy sneeuwbril

Skihellingen, we komen eraan! Dit is voor veel mensen de leukste periode van het jaar. Skiën en snowboarden kan echter uiterst vermoeiend zijn voor de ogen: krachtige wind, koude temperaturen, hoge UV-factoren en tot 90 procent meer reflectie van de zonnestralen op de sneeuw. Dit kan een grote invloed hebben op uw zicht, en zelfs ervaren skiërs hebben moeite om hun zicht optimaal te houden wanneer ze van de zon in de schaduw terechtkomen. Met een ZEISS sneeuwbril kunt u zonder rode, tranende en vermoeide ogen naar een après-ski-feestje gaan. U kunt kiezen uit een groot aanbod speciale technologieën, kleuren en kenmerken.

 • Uw voordeel

  Uw voordeel

  Voordelen voor brillendragers

  Voor uw favoriete hobby

  • Betrouwbare UV-bescherming: reflectie van de sneeuw verhoogt de effecten van UV-straling sterk wanneer op grote hoogtes wordt geskied. Een ZEISS sneeuwbril is speciaal ontworpen voor alpineskiën en biedt daarom 100 procent bescherming tegen UVA- en UVB-stralen tot 380 nanometer.
  • Een optimale pasvorm en bescherming: een sneeuwbril mag het zicht van een skiër niet hinderen. Of u nu houdt van snelheid, freestyle, uitdagende snowboardritjes of gewoon een gezinsdagje op de piste, ZEISS sneeuwbrillen zijn verkrijgbaar in tal van modellen voor dames en heren en heeft zelfs modellen met onderling uitwisselbare brillenglazen. Deze bieden allemaal de ideale bescherming tegen wind, sneeuw en regen, bovenop de bescherming tegen de zon.
  • Maximaal zicht door uitstekende optische eigenschappen van ZEISS en een beter contrast: dankzij de speciale coatingtechnologieën van ZEISS kunnen skiërs de pistes beter 'lezen' in alle weersomstandigheden. Dit biedt een extra veiligheid, zelfs bij hoge snelheden op onbekend terrein. Dankzij verschillende speciale tinten, polarisatiefilters en spiegelcoatings wordt zelfs rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de skiër.
  • Stijlvolle look: Een ZEISS sneeuwbril is meer dan een accessoire. Het is ook een mode-item dat bij de persoonlijke stijl van de drager moet kunnen passen. Een groot aanbod kraswerende, gekleurde brillenglazen met trendy monturen zorgt ervoor dat u geen compromis hoeft te doen als het om mode gaat.
  • Ook uitstekend voor brillendragers: er kan een clip worden bevestigd met uw sterkte aan ZEISS sneeuwbrillen voor een perfect, ontspannen zicht voor elke brillendrager.
 • Waarom is een ZEISS sneeuwbril zo speciaal?

  Al gehoord van SONAR?

  Dit beeld simuleert een vergelijking van wat u ziet.

  Dit beeld simuleert een vergelijking van wat u ziet.

  ZEISS SONAR* is een innovatieve tint van ZEISS Sunlens in Italië. Dit verbetert het zicht in alle lichtomstandigheden in de sneeuw en verbetert kleuren, helderheid en contrast, zelfs met hoge snelheid op de piste. Met andere woorden, het maakt skiën dus veiliger.

  In tegenstelling tot standaard blauwfilters onderdrukt de speciale spectrale curve van ZEISS Sonar blauw licht, maar bereikt een gedeelte ervan toch het oog, met een golflengte tussen 380 en 500 nm. Zo kunt u oneffenheden zoals bulten en kuilen in de sneeuw opmerken. Het maakt skiën en snowboarden veiliger.

  Verder is de sneeuwbril verkrijgbaar met ZEISS Sonar en zijn de modellen voor mannen beschikbaar met polarisatiefilters. Een ZEISS POL sneeuwbril heeft thermisch gevormde brillenglazen met een rode tint. Deze garandeert:

   

  • Minder schittering door sneeuw en ijs
  • Optimaal zicht en draagcomfort
  • Beter contrast en gedetailleerd zicht
  • Bescherming tegen zonlicht

    

  Extra veiligheid en nog meer plezier tijdens uw favoriete sport

   

   

  * ZEISS Sonar patent: PCT/EP2013/000138.

  ZEISS Interchangeable: de modellen met onderling uitwisselbare brillenglazen

  Loading the player...
 • Modellen

  Herenmodellen

  Damesmodellen

  Junior models

  Modellen waarmee u uw brillenglazen onderling kunt uitwisselen

Uw gepersonaliseerde brillenglazen:
Deze producten van ZEISS kunnen de beste keuze zijn voor u.

Hebt u een sportbril nodig?

ZEISS sportbrillenglazen

Professionals of amateurs, fietsers of golfers, zwemmers of tennisspelers: een goed zicht is essentieel en elke atleet is anders.

Wrap-around brillenglazen op sterkte van ZEISS met tientallen jaren ervaring.

Niet alleen voor après-ski

ZEISS zonnebrilglazen

Verwen uw passie voor kleuren en tinten: één kleur, met kleurverloop of persoonlijk: ZEISS zorgt er voor.

Lees meer over ZEISS zonnebrilglazen

Helder zicht, elke dag, de hele dag lang

Reinigingsoplossingen voor brillenglazen van ZEISS

Vuile brillenglazen zijn altijd vervelend. Het reinigen van brillenglazen zou zachtjes, eenvoudig en doeltreffend moeten zijn. Daarom biedt ZEISS zoveel verschillende reinigingsoplossingen voor brillenglazen aan.

Even snel een doekje of grondig reinigen? ZEISS heeft de reinigingsoplossingen voor brillenglazen die u nodig hebt

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deelnemende opticiens leveren ZEISS sneeuwbrillen. Zoek hier een geschikte opticien.

Vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deel dit artikel met uw vrienden