Zonnebrillen met een spiegelcoating

Zonnebrillen met een spiegelcoating: ZEISS DuraVision Mirror.
Een modestatement en een handige extra.

 • Zonnebrilglazen met een spiegelcoating – voor wie?

  Zonnebrilglazen met een spiegelcoating – voor wie?

  Ze helpen om een unieke look te cultiveren – en zijn niet alleen modieus, maar ook geheel functioneel: zonnebrilglazen met een ZEISS DuraVision spiegelcoating zorgen voor een kristalhelder zicht met aanmerkelijk minder reflecties. Dit verbetert het zichtcomfort, bij alle extreme lichtverhoudingen, zoals in de bergen of de sneeuw, maar ook op het strand, in het park of als u aan het winkelen of sporten bent. Twee speciale coatings maken dit mogelijk: een anti-reflectiecoating op de achterkant van het brillenglas en een spiegelcoating aan de voorkant. DuraVision® Mirror zonnebrilglazen zijn ook vuilafstotend en bijzonder eenvoudig schoon te maken.

  Dit is onze modetip: onze spiegelcoatings zijn beschikbaar in acht verschillende, prachtige kleuren voor een fantastisch resultaat – van rood, groen en blauw tot zilver- en goudkleurig. En brillenglazen met een spiegelcoating passen prima bij een metalen montuur in ieder model, maar ook bij pantobrillen.

  Let op automobilisten: niet alle tinten zijn geschikt voor autorijden.
  Wat uw zichtbehoeften ook zijn, raadpleeg uw opticien om de juiste kleur te vinden. En uiteraard bieden zonnebrilglazen met een ZEISS DuraVision spiegelcoating ook 100% bescherming tegen UV-A en UV-B-straling.

  ZEISS DuraVision Mirror
 • DuraVision® Mirror kleuren

  DuraVision® Mirror kleuren

  De ZEISS DuraVision spiegelcoating is beschikbaar in acht verschillende kleuren.

  DuraVision Mirror kleuren
 • Extra opties

  Extra's voor meer comfort, stijl en veiligheid

  Een bril voor iedere gelegenheid dankzij meekleurende glazen. Deze worden in recordtempo donker en weer licht.

  Meer informatie

  Algehele bescherming tegen de zon, wind en meer: sportbrillen met gebogen zonnebrilglazen.

  Meer informatie

  Voor optimaal zicht: unifocale brillenglazen van ZEISS.

  Meer informatie

  Verander uw multifocale bril in een zonnebril met bescherming tegen verblinding en UV-straling. Geïndividualiseerde oplossingen, zelfs voor nieuwe brildragers. Op maat gemaakte multifocale brillenglazen van ZEISS.

  Meer informatie

  Kies de brillenglascoating die bij u past

  DuraVision® Platinum – de hardste brillenglascoating die ZEISS ooit gemaakt heeft, die optimaal beschermt tegen krassen, tegen stof en een uiterst effectieve anti-reflectiecoating heeft.

  Meer informatie

 • Zoek een opticien

  Vind een ZEISS opticien in uw buurt

  Zoek opticiens bij u in de buurt. Zij zullen u gedetailleerde informatie geven en zonnebrilglazen ontwerpen die individueel aangepast zijn op uw unieke zichtbehoeften ...

  Vind een ZEISS opticien in uw buurt

Deel dit artikel met uw vrienden