Brillenglazen voor autorijden ontwikkelen

en blik achter de schermen: hoe ZEISS DriveSafe ontwikkelde

BETTER VISION sprak met Dr. Christian Lappe, Scientific Affairs & Technical Marketing, en Frank Mielich, Project Manager DriveSafe/Technology & Innovation/New Product Implementation, beiden betrokken bij de ontwikkeling van DriveSafe.

Lees het artikel

Zicht inzichtelijk gemaakt:

ZEISS gaat op zoek naar de fundamentele processen van het gezichtsvermogen

In het ZEISS Vision Science Lab van de universiteit Tübingen in Duitsland wordt fundamenteel onderzoek gevoerd naar het gezichtsvermogen

Lees het artikel

Een computerbril: ideaal voor tijdens het werk

10 tips voor uw nieuwe computerbril

BETER ZIEN geeft u 10 tips waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een computerbril.

Lees het artikel

De complexiteit van het menselijk oog – van blinde vlek en macula tot scherpgesteld en perifeer zicht

Hoe onze hersenen verbijsterende ontwerpfouten van het menselijk oog compenseren.

De afgelopen 500 miljoen jaar evolueerde een eenvoudige lichtgevoelige plek tot een ongelooflijke verscheidenheid aan ogen.

Lees het artikel

Alles over zicht en brillen

Elk oog is even uniek als een vingerafdruk, en geen ander zintuigorgaan stelt ons in staat om onze omgeving zo intens te observeren en te ervaren. Daarom is het zo belangrijk om rekening te houden met deze uniekheid bij het adviseren en diagnosticeren van patiënten en tijdens het produceren van brillenglazen. Momenteel dragen ongeveer 200 miljoen mensen wereldwijd ZEISS brillenglazen.

'Beter zien van ZEISS' is een handleiding voor al uw vragen over zichtoplossingen, brillenglazen en uw ogen. U krijgt tegelijk een blik achter de schermen bij ZEISS. Wij laten u zien wat voor ZEISS precisiebrillenglazen en zichtoplossingen we aanbieden, hoe deze tot stand kwamen en welke voordelen deze u bieden, altijd nieuw, altijd actueel.

Zoekt u advies bij het selecteren van brillenglazen?

ZEISS opticiens in uw buurt