De nieuwe brilmonturen met de ideale pasvorm - ogen, neus, oren en karakter

De ErgoFlexx Individual-monturen van ZEISS kunnen voor elk gezicht en elke individuele zichtvereiste afzonderlijk worden geselecteerd.

Brillenglazen van ZEISS waren al een weerspiegeling van het bijzondere belang dat wordt gehecht aan de individuele vereisten van de gebruiker. Nu hebben ZEISS en Menrad ook een uniek systeem ontwikkeld om brilmonturen individueel samen te stellen: de ErgoFlexx Individual-brilmonturen van ZEISS.

Dankzij een modulair systeem stelt ErgoFlexx Individual uw optometrist in staat uw individuele montuur in slechts drie stappen in elkaar te zetten, met daarbij een keuze uit 6180 verschillende combinaties. Hierdoor is het aanbrengen van monturen net zo eenvoudig en comfortabel als het dragen van de bril zodra deze klaar is.

Monturen aanbrengen met ErgoFlexx Individual van ZEISS

Stap 1: Het type bril
Hier selecteert u het gewenste type bril:

Nylonbril: Nylonbrillen zijn uitermate licht van gewicht. Een in de brillenglazen weggewerkte nylondraad houdt de bril bij elkaar. Het resultaat is het uiterlijk van een deels montuurloze bril.

Montuurloze bril: Montuurloze brillen zijn ook uitermate licht en hebben de geringste invloed op het uiterlijk van uw gezicht. Ze zien er tegelijkertijd elegant en heel modieus uit. Kunststofmaterialen met een hoge index bieden degenen die een bril op grote sterkte nodig hebben de keuze van een montuurloze bril. Er kan voor de bijbehorende brillenglazen worden gekozen uit vijf vormen.

Er zijn versies voor vrouwen en mannen in verschillende maten en kleuren.

Dankzij een modulair systeem stelt ErgoFlexx Individual uw optometrist in staat uw individuele montuur in slechts drie stappen in elkaar te zetten.

Dankzij een modulair systeem stelt ErgoFlexx Individual uw optometrist in staat uw individuele montuur in slechts drie stappen in elkaar te zetten.

Stap 2: Uitermate comfortabel op de neus - keuze van de brug

Om te zorgen dat uw bril perfect en comfortabel op uw neus rust, is er in de tweede stap de keuze tussen drie verschillende bruggen. Op die manier wordt uw neus tijdens het dragen van de bril niet ingeknepen. De perfecte zitting op de neus is belangrijk voor zowel smalle als brede gezichten.


Stap 3: Meer dan alleen uiterlijk - de juiste brillenarmen kiezen

In de derde en laatste stap bepaalt u welke brillenarmen u bij uw nieuwe montuur wilt. U hebt de keuze uit vijf verschillende lengten en vier verschillende kleuren. En het mooiste is dat uw optometrist de brillenarmen dankzij een kliksysteem heel makkelijk kan verwisselen.

De voordelen van ErgoFlexx Individual voor u

  • Het grootste draagcomfort van brillen dankzij de individueel aangemeten brillenarmen en bruggen.
  • U kunt uw bril helemaal zelf naar uw eigen smaak laten samenstellen.
  • U kunt uw aangemeten brilmontuur meteen uitproberen.
  • Beter zien dankzij de verschillende individuele opties.
  • Brilmonturen met precisie en van gegarandeerde ZEISS-kwaliteit die passen bij uw ZEISS-brillenglazen.