Wilt u perfect kunnen zien? Op zoek naar uw juiste precisiebrillenglazen.

In vijf stappen hebt u uw op maat gemaakte ZEISS-brillenglazen.

De ogen zijn onze belangrijkste zintuigen. Ze vormen de poort naar de wereld. Met onze ogen kunnen we zien en beleven we kleuren, contrasten, licht en donker, dichtbij en veraf. En omdat elk oog even uniek is als een vingerafdruk is een op maat uitgevoerde analyse van uw zicht bij uw optometrist zeker geen overbodige luxe.

Carl Zeiss Vision vervaardigt op maat gemaakte precisiebrillenglazen en gebruikt innovatieve en geoctrooieerde technieken om aan deze vereisten te voldoen. Deze technologieën hebben we al beschreven:, i.Scription® en i.Profiler®.

We nemen u nu mee naar het volgende niveau: wij leiden u door alle stappen heen om de perfecte en exact op uw persoon aangepaste configuratie van uw brillenglazen tot stand te brengen. Hiervoor zal de optometrist u enkele vragen stellen om vast te stellen welke bril u nodig hebt. U hoeft dus niet verrast te zijn. Maar wat gebeurt er precies bij de optometris?

De analyse wordt in vijf stappen uitgevoerd:

 1. Allereerst wordt naar uw persoonlijke visuele situatie gekeken
  Uw optometrist moet alles weten over uw visuele gewoonten en behoeften. Hebt u een bril nodig voor het lezen, voor het autorijden of tijdens het fitnessen? Dat maakt nogal wat uit.

 2. Nauwkeurige oogmeting
  Geavanceerde technologie helpt bij het tot stand brengen van een nauwkeurig profiel van uw ogen.

 3. Subjectieve oogtest
  Uw optometrist meet en analyseert met de grootste nauwkeurigheid de verschillende aspecten van uw visueel vermogen en uw visueel gedrag: gezichtsscherpte, ruimtewaarneming en hoe uw linker en rechter oog met elkaar samenwerken.

 4. Exacte pasvorm
  Uw optometrist berekent de exacte plaatsing van de brillenglazen voor uw ogen.

 5. Uw persoonlijke brillenglazen
  Aan de hand van de resultaten van deze nauwkeurige en persoonlijke test krijgt de optometrist een nauwkeurig beeld van welke op maat gemaakte ZEISS-precisiebrillienglazen voor u een optie zijn.

 

Meer informatie krijgt u in dit korte filmpje.

Loading the player...

Leer in vijf stappen hoe u op maat gemaakte ZEISS-brillenglazen krijgt. Begin met stap 1: Analyse van uw eigen zicht