De beroemde Z die in het brillenglas is gegraveerd, staat garant voor kwaliteit

ZEISS brillenglazen op sterkte met merkkwaliteit

Gedurende meer dan 160 jaar staat ZEISS al voor expertise op het vlak van zien, van telescopische en microscopische technologie tot cameratechnologie. Sinds 1912 is deze expertise geïntegreerd in elk brillenglas op sterkte dat de productielocaties van ZEISS verlaat. Door voortdurend met innovaties te komen, is ZEISS een van de leiders in de sector van de oogheelkundige optica. Meer dan 200 miljoen mensen zien de wereld door ZEISS brillenglazen en dit aantal wordt elke seconde groter. Ze vertrouwen allemaal op de kwaliteit waarmee het ZEISS-merk wordt geassocieerd.

Merken creëren vertrouwen

In al de innovaties die Carl Zeiss Vision de laatste 100 jaar op de markt heeft gebracht met betrekking tot de productie van brillenglazen op sterkte, stonden de mensen en hun visuele behoeften altijd centraal. De brillenglazen van het ZEISS-merk zijn in elk opzicht op maat gemaakt van de individuele behoeften van de patiënt, zowel tijdens de consultatie als bij het aanpassen en de productie.

Kiezen voor brillenglazen van het merk ZEISS, betekent maximale visuele kwaliteit zonder compromissen. Gegarandeerde kwaliteit wordt aangeduid door dit symbool: de Z-gravure in het brillenglas. De discrete ZEISS lasergravure die op elk brillenglas van het merk ZEISS is terug te vinden, staat voor optimaal visueel comfort. Deze topkwaliteit wordt bereikt door drie uitmuntende technologieën:

  • Grondstoffenzuiverheid dankzij het gebruik van zelfontwikkelde filtertechnologieën
  • Uitgelezen selectie door de strengst mogelijke kwaliteitsmetingen
  • Optimale lichtgeleiding dankzij innovatieve anti-reflectietechnologieën

Hoe vind ik de Z-gravure op het brillenglas?

De beroemde Z die in het brillenglas is gegraveerd, staat garant voor kwaliteit

Houd het schone brillenglas naar het licht. Door de reflectie van het licht wordt de discrete ZEISS lasermarkering zichtbaar aan de rand van het glas. De laser maakt gebruik van een golflengte waarmee slechts oppervlakkig in het glas kan worden doorgedrongen. De bedoeling is immers dat het ZEISS kwaliteitszegel het zicht van de drager niet belemmert, maar wel wordt opgemerkt door de mensen die naar deze persoon kijken.

Gegarandeerde tevredenheid

De brillenglazen van het merk ZEISS worden geleverd met een bijkomende garantie tijdens de eerste drie maanden. Als de patiënt niet tevreden is met het design van de brillenglazen, zal Carl Zeiss Vision deze via de opticien vervangen door een ander brillenglastype uit het ZEISS-gamma met dezelfde sterkte en aanpassing.