De juiste glazen kunnen u helpen het leven maximaal te beleven

Oogtests spelen een belangrijke rol in het behoud van uw gezondheid. Op basis van oogtests kan een opticien de optimale glazen voorschrijven om uw zicht scherper te maken. Het hebben van de juiste glazen is van groot belang om het leven optimaal waar te nemen en te beleven. Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Belangrijke feiten over gezichtsvermogen en brillenglazen

ZEISS Belangrijke feiten over gezichtsvermogen en brillenglazen. Onderstaande informatie brengt u op de hoogte van belangrijke feiten met betrekking tot de zorg voor uw gezichtsvermogen en hoe u uw gezichtsvermogen met uw keuze voor brillenglazen en coatings kunt optimaliseren.

meer

Tips voor het kiezen van een oogarts

ZEISS Tips voor het kiezen van een oogarts. Het kiezen van een opticien is een belangrijke beslissing. Hier vindt u tips voor het kiezen van een oogarts voor een optimale zichtervaring.

meer

Vragen die u bij uw volgende oogafspraak zou moeten stellen

ZEISS Vragen die u bij uw volgende oogafspraak zou moeten stellen. Een bezoek aan de oogarts zou geen eenrichtingsverkeer moeten zijn. De belangrijke vragen hieronder kunnen u helpen het meeste uit uw tijd met uw opticien te halen.

meer

Belangrijke feiten over leeftijdgerelateerde veranderingen in het gezichtsvermogen

Bent u ouder dan 40? Belangrijke feiten over leeftijdgerelateerde veranderingen in het gezichtsvermogen. We hebben allemaal punten waarop we na ons veertigste levensjaar meer moeten letten. Het behouden van een scherpe blik kan ons helpen het leven optimaal te blijven waarnemen en beleven.

meer