Het merk ZEISS

Wist u dat…

… ZEISS optica gebruikt werd voor de ontdekking van Pluto? De introductie van de ZEISS blink comparator was hierbij essentieel. …ZEISS optica het menselijk oog kan opmeten met een nauwkeurigheid van eenhonderdste dioptrie? Dat is het werk van i.Scription®!… vulkanen glas kunnen spuwen? In 2011 heeft een ZEISS elektronenmicroscoop minuscule vulkanische glasdeeltjes ontdekt in asdeeltjes. ...ZEISS een goede klant is van het octrooibureau? Wij registreren elk jaar ongeveer 400 uitvindingen bij het octrooibureau! ... er elke seconden twee mensen op de wereld besluiten om op ZEISS precisie-brillenglazen te vertrouwen? … ZEISS optica bij de productie van uw auto heeft geholpen? Voor metingen en analyses gebruiken autofabrikanten op de hele wereld onze technologieën. … ZEISS het eerste planetarium ter wereld heeft geopend? Dat was in 1923, op het dak van een ZEISS fabriek in Duitsland. Vandaag de dag bezoeken meer dan 80 miljoen mensen per jaar een planetarium met ZEISS optica ergens op de wereld.

Made by ZEISS

Met ZEISS vertrouwen u en uw cliënten op meer dan 160 jaar ervaring en innovatie op verschillende gebieden van de optica. Daarom vertrouwen astronauten, Google Earth, Nobelprijswinnaars en Hollywood-regisseurs op ZEISS optica. En sinds 1912 is deze expertise aanwezig in elk paar precisie-brillenglazen dat wij produceren. Dat was het jaar van de kwantumsprong. Voor het eerst pasten wij onze omvangrijke optische ervaring toe op brillenglazen. Sindsdien leggen wij ons toe op beter zien.

ZEISS garandeert een maximale precisie voor elk afgewerkt brillenglas met een gegraveerde "Z" logo van ZEISS. En uiteraard belemmert de subtiele gravure uw gezichtsveld op geen enkele manier.