Behandeling brillenglas

Behandeling brillenglas

Hier kunt u meer te weten komen over de mogelijkheden om glazen een coating te geven:
van een enkele antireflectiecoating tot high-tech coating, van oppervlaktebescherming voor plastic glazen, Clean Coat, en gekleurd glas naar wens.

Antireflectiecoating

De verschillende refractieve indices van lucht en glas veroorzaken reflecties op brillenglazen die het zicht van de brildrager hinderen.
Ontdek meer over uw oplossingen van ZEISS.

Meer informatie

Harde coatings

Harde coatings zijn tegenwoordig de norm voor antireflectiecoatings. Hiervoor wordt lak gebruikt die een bijna ideale buffer vormt tussen het brillenglasoppervlak en de brozere AR-coating.

Meer informatie

Clean Coat

Vuil of sporen zoals vingerafdrukken of watervlekken zijn duidelijker zichtbaar op gecoate brillenglazen omdat deze de antireflectie-eigenschappen van de coating beïnvloeden. Daarom werd een hydrofobe (waterafstotende) coating ontwikkeld voor brillenglazen met een meerlaagse coating zodat stof en vuil moeilijker aan het brillenglas blijven kleven.

Meer informatie

Hoogwaardige coating

Hoogwaardige coatings combineren alle voordelen bij het dragen in één coatingpakket.

Meer informatie
Umbra-coating

Hoogwaardige coating

De aantrekkelijke bruine tint van Umbra garandeert een natuurlijke kleurweergave en uitstekende herkenning van verkeerslichten.

Meer informatie

Dompelkleuren

ZEISS heeft een groot aanbod plastic zonnebrilglazen in 74 kleuren. Verloopkleuren en tweekleurige tinten zijn beschikbaar naast enkelvoudige kleuren.

Meer informatie

Spiegelcoating

Spiegelcoatings creëren een interessant effect op brillenglazen: van een lichte schittering tot een volledige spiegellaag.
Hier vindt u meer informatie over de productieaspecten en gegevens over een spiegelcoating.

Meer informatie