ZEISS brilreinigingsmiddelen.

Geniet van een helder zicht door ervoor te zorgen dat uw brillenglazen nog lang meegaan.

Een helder zicht in enkele seconden. De brilreinigingsmiddelen van ZEISS verwijderen op een zachte manier vuil, stof of vet van uw brillenglazen en voorkomen vervelende wasem. Zo blijven uw brillenglazen langer schoon en wordt de brillenglascoating beschermd. Dit garandeert een perfect zicht en verlengt de levensduur van uw bril.

Altijd helder zicht: ZEISS reinigingsoplossingen voor brillenglazen.

Zacht, eenvoudig, doeltreffend.

Moderne brillenglascoatings zorgen er al voor dat het reinigen van brillenglazen eenvoudiger is door stof af te stoten, maar elke brillendrager moet ooit toch eens zijn brillenglazen schoonmaken. Onze verschillende oplossingen om uw bril te reinigen zijn comfortabel om te gebruiken en zacht voor uw brillenglazen: Vochtige brillenglasdoekjes van ZEISS zijn perfect om uw brillenglazen af en toe snel schoon te vegen, en onze ZEISS reinigingsspray voor brillenglazen met ZEISS microvezeldoekjes garanderen een grondige reiniging van uw brillenglazen zonder enig residu.
Dankzij de ZEISS AntiFOG-spray blijven uw brillenglazen kristalhelder, zelfs in uiterst vochtige lucht of wanneer u van een koude naar een warme ruimte gaat.
 

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien
in uw buurt.

Een doeltreffende en beschermende oplossing. Zelfs wanneer u weinig tijd hebt.

Het kan verleidelijk zijn om uw mouw, das of een doekje te gebruiken, maar dit zijn geen goede manieren om uw brillenglazen schoon te maken. ZEISS reinigingsdoekjes zijn zacht voor uw brillenglazen, garanderen streepvrije resultaten en zijn even gemakkelijk te gebruiken als uw mouw. Ze hebben een uitzonderlijk fijne structuur en zijn bevochtigd met een unieke combinatie van reinigingsmiddelen. Zo worden uw brillenglazen niet blootgesteld aan agressieve middelen die in veel reinigingsproducten zitten vervat. Goed voor u en uw brillenglazen.

Meer informatie over ZEISS brillenglasdoekjes

Zachte zorg met antistatisch effect. Voor een dagelijkse, grondige reiniging.

Het perfecte team om uw brillenglazen zacht maar grondig te reinigen: ons ZEISS microvezeldoekje in combinatie met de ZEISS reinigingsspray. Even doeltreffend als een grondige reiniging onder stromend water met een pH-neutraal reinigingsmiddel.

Hier zijn de details

Vuil en krassen krijgen geen kans. Robuuster dan ooit.

Hoogwaardige brillenglascoatings maken uw brillenglazen extreem bestendig tegen krassen en stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer stofvrij, zodat ze opmerkelijk eenvoudiger te reinigen zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – ook dankzij de nieuwste anti-reflecterende coating.

5 tips om uw brillenglazen te reinigen


1. Neem niet zomaar een doekje, uw das of uw mouw om uw bril schoon te maken. Dit is echt niet goed voor uw brillenglazen. Denk eraan: een goede zorg voor de brillenglazen verlengt de levensduur van uw brillenglazen en garandeert een beter zicht. Zelfs onderweg gebruikt u best reinigingsproducten van betrouwbare experts in de optiekindustrie.

5 tips om uw brillenglazen te reinigen


2. Was microvezeldoekjes niet warmer dan 40°C en voeg geen wasverzachter toe. Indien u dit doet, zal het doekje strepen nalaten wanneer u uw bril de volgende keer reinigt.

 

5 tips om uw brillenglazen te reinigen


3. Krassen kunnen niet worden weggeveegd, of u nu kunststof of glazen brillenglazen hebt. In dit geval is preventie aangeraden om dat brillenglazen met krassen onmiddellijk moeten worden vervangen. Zelfs indien het maar een oppervlakkige kras lijkt, kan verspreid licht door de kras toch het oog irriteren. Daarom is het belangrijk uw brillenglazen te reinigen met een speciaal microvezeldoekje.

5 tips om uw brillenglazen te reinigen


4. Uw bril heeft een onderkomen nodig! Bewaar deze in een harde doos wanneer u de bril niet draagt. Indien u geen doos bijhebt, moet u de bril op een veilige plaats leggen met de glazen naar boven gericht.

 

5 tips om uw brillenglazen te reinigen


5. Uw brillenglazen verdragen geen extreem hoge of lage temperaturen. Vermijd bijvoorbeeld de hitte die ontstaat in een auto op een hete zomerdag. Hetzelfde geldt voor de sauna of de verwarming thuis. Stel uw bril niet meer bloot aan extreme temperaturen dan nodig.

Persoonlijk advies, ook over brilreinigingsproducten: vind een ZEISS opticien in uw buurt

De vereisten voor een brilreinigingsproduct zijn eenvoudig: u moet snel en eenvoudig weer een goed zicht hebben. U vindt de ideale oplossing vast in ons uitgebreid aanbod. U kunt kiezen uit tal van opties. Uw opticien helpt u graag bij uw keuze. Zoek opticiens bij u in de buurt...

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.