ZEISS i.Scription brillenglazen.

Profiteer van een briljanter, helderder zicht met versterkt contrast en levendigere kleuren – zelfs 's nachts of in de schemering.

Brillenglazen met ZEISS i.Scription-technologie zijn tot in het kleinste detail aangepast op uw ogen om voor een helderder, bog beter zicht met verhoogd contrast te zorgen. Beleef een frisser, beter zicht – vooral 's nachts en in de schemering.

Brillenglazen met i.Scription®-technologie.

Frisser en nog beter zicht met hoger contrast – zelfs 's nachts.

Beleef de indrukwekkende visuele kwaliteit. Voor brillenglazen met de ZEISS i.Scription-technologie wordt het profiel van iemands ogen persoonlijk en objectief geanalyseerd met een speciaal computergestuurd meetsysteem: de ZEISS i.Profilerplus. Dit profiel kan in het ontwerp en de productie van het brillenglas worden geïntegreerd, zodat tot dan toe onopgemerkte oogaandoeningen gecorrigeerd kunnen worden. Het resultaat: frisser, helderder zicht 's nachts en in de schemering, verminderd verblindingseffect (bijvoorbeeld door de koplampen van tegenliggers), levendiger kleuren en verbeterde waarneming van contrast.

Opticien zoeken

Vind een ZEISS opticien
in uw buurt.

Helderder zicht 's nachts.

Veel brildragers zien 's nachts en in de schemering weinig, omdat het verminderde licht ervoor zorgt dat de pupillen zich verwijden. Het gevolg is dat de diepte van het blikveld verloren gaat en het ruimtelijke zicht beperkt is en tegelijkertijd reflecties en laag contrast het oog vermoeien. i.Scription-technologie houdt bij het ontwerp van het brillenglas rekening met de 's nachts vergrote pupillen om het gezichtsvermogen onder zwakke lichtomstandigheden te verbeteren.

Zonder i.Scription-technologie

Met i.Scription-technologie

Zonder i.Scription Met i.Scription

Analyseer uw ogen binnen een paar seconden. Zo gedetailleerd als een vingerafdruk.

Voor de productie van brillenglazen met de ZEISS i.Scription-technologie worden uw ogen niet met een standaardtest gemeten – maar met een subjectieve refractietest, uitgevoerd door deskundigen – en ook objectief gemeten met een speciaal computergestuurd meetsysteem: de ZEISS i.Profilerplus. In tegenstelling tot standaardprocedures meet deze test ook met vergrote pupillen. Daarnaast wordt met behulp van wavefront-technologie uw individuele zichtprofiel binnen slechts enkele seconden bepaald. Het eindresultaat: uw zichtprofiel is zo uniek als een vingerafdruk, waardoor typische oogafwijkingen (zoals bijziend- en verziendheid) nauwkeurig vastgesteld worden, evenals andere sterke afwijkingen – oogaandoeningen die het gezichtsvermogen 's nachts en in de schemering duidelijk beïnvloeden.

Meer zichtcomfort, meer veiligheid.

Geoptimaliseerd en aangepast met de precisie van een naaldpunt.

i.Scription®-brillenglazen kunnen geoptimaliseerd worden en verder geïndividualiseerd voor uw ogen tijdens de productie. Met deze technologie kunnen precisiebrillenglazen geproduceerd worden met de best mogelijke corrigerende eigenschappen. Deze verbeteren niet alleen het zichtcomfort voor dragers met een lichte vorm van nachtblindheid, maar geven ook meer gevoel van veiligheid bij slecht licht. Kijk zelf.

De ideale bril voor iedere dag: meekleurende brillenglazen met i.Scription.

Messcherp zicht en zonnebescherming – alles in één brillenglas.

Een bril voor iedere kijksituatie: in hun meekleurende versie werken deze brillenglazen ook als zonnebril. Ze worden donker binnen seconden en weer licht in een paar minuten. En natuurlijk beschikken ze over 100% UV-bescherming.

Vuil en krassen krijgen geen kans. Robuuster dan ooit.

Hoogwaardige brillenglascoatings maken uw brillenglazen extreem bestendig tegen krassen en stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer stofvrij, zodat ze opmerkelijk eenvoudiger te reinigen zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – ook dankzij de nieuwste anti-reflecterende coating.

5 Tips voor beter zicht

1. Slecht zicht is een van de grootste veiligheidsrisico's bij het autorijden. Daarom moet u als automobilist uw ogen regelmatig laten controleren bij een opticien – minstens om de twee jaar.

 

5 Tips voor beter zicht

2. Denk er bij het bezoek aan de opticien aan om uw persoonlijke zichtbehoeftes te bespreken. Vergeet het niet uw opticien te vertellen als u vooral bij het rijden in de schemering of in het donker zichtproblemen heeft. Hij zal u kunnen helpen.

5 Tips voor beter zicht

3. Draag uw nieuwe bril regelmatig – zet hem meteen op zodra u de bril heeft. Zo went u zo snel mogelijk aan de bril. Bent u na 14 dagen nog steeds niet gewend aan de nieuwe bril, ga dan even terug naar de opticien. Deze zal u graag helpen.

 

5 Tips voor beter zicht

4. Als u het gevoel heeft dat uw bril bijna, maar niet 100% goed uitgelijnd is, laat hem dan direct controleren en rechtzetten door uw opticien, zodat u optimaal profiteert van wat de bril te bieden heeft.


5 Tips voor beter zicht

5. Ook al lijkt het makkelijk, maak uw bril niet schoon met uw T-shirt of een tissue. Waarom: deze bevatten microscopisch kleine stofdeeltjes die uw brillenglazen kunnen krassen in de loop van de tijd. We adviseren u de bril te reinigen met een reinigingsoplossing van ZEISS.

Voor professionele reiniging en mild onderhoud van uw brillenglazen. Handige extra's.

Beschermend en effectief: mild onderhoud zonder de brillenglascoating te beschadigen. Zowel de reinigingsspray als het doekje zijn ideaal voor het schoonmaken van computerschermen, smartphones of tablets.  

Hier zijn de details

Persoonlijk advies: vind een ZEISS opticien in uw buurt

Brillen hebben een simpel doel: de drager te helpen met het best mogelijke zicht. In de praktijk is dit een grote technologische uitdaging, die grote expertise vereist waarbij de opticien voldoende tijd moet nemen voor zijn klant. Alleen uitgebreide kennis en een grondige oogmeting kunnen een individuele oplossing mogelijk maken die u meerdere jaren tevreden stelt. Zoek opticiens bij u in de buurt...

Vind een ZEISS opticien in uw buurt.