inspirationMADE BY ZEISS

Active

Onbeperkt zicht voor uw ambities.

inspirationMADE BY ZEISS

Zonnebrilglazen voor sport.
Bescherm uw ogen, terwijl u tegelijk geniet van helder zicht tot in de randen van uw brillenglas.

 • Wat kunnen sportbrillen?

  Wat kunnen sportbrillen?

  Wilt u van onbeperkt zicht genieten tijdens het sporten, dan heeft u een bril nodig die aan diverse eisen voldoet. ZEISS zonnebrilglazen voor sport zijn licht en duurzaam, met meer dan 80% getint glas en een optionele vuil- en krasbestendige coating, individueel aangepast voor uw ogen. En dankzij de Cosmetic Edge®-technologie geven deze dunne brillenglazen helder zicht tot in de randen van het glas, zelfs bij sterk gebogen glazen met een hoge sterkte. Dit garandeert een onberispelijk zicht en beschermt uw ogen tegen vuil, zonlicht of kleine stofpartikeltjes in de lucht. Het maakt niet uit of u fietst of hardloopt, tennis, voetbal of golf speelt, of aan watersport doet.

  Bovendien: ZEISS sportbrillen zijn ook beschikbaar met unifocale of multifocale glazen.

  Zonnebrilglazen voor sport
 • Hoe werkt Cosmetic Edge®-technologie?

  Hoe werkt Cosmetic Edge®-technologie?

  Loading the player...

  Rond. Rechthoekig. Sportief. Stylish. Een gebogen brillenglas maken is een grote uitdaging. Het moet zo dun mogelijk zijn, zelfs in de randen, terwijl het tegelijkertijd de oogafwijking van de drager optimaal moet corrigeren. Met de Cosmetic Edge®-technologie van ZEISS kunnen we platte brillenglazen produceren met een optimale zichtcorrectie, zelfs bij een grote diameter van het brillenglas en een zeer gebogen montuur. Dit is niet alleen goed nieuws voor fans van sportbrillen, maar ook voor iedereen die een modieuze zonnebril wil dragen of een bril op sterkte met een sportieve look!

  Zonder Cosmetic Edge-technologie

  Met Cosmetic Edge-technologie

 • Extra opties
 • Zoek een opticien

  Vind een ZEISS opticien in uw buurt

  Zoek opticiens bij u in de buurt. Ze geven u gedetailleerde informatie en ontwerpen een zonnebril individueel aangepast op uw lievelingssport...

Perfecte curves

Rond of hoekig, strak of comfortabel, sportief of stijlvol: er is geen zonnebril waar geen ZEISS sportbrillenglazen in passen. Dankzij de Cosmetic Edge® technologie bieden deze robuuste maar dunne brillenglazen de optimale visuele correctie, zelfs voor de grootste diameters en de meest ingewikkelde sportieve vormen. Kies dus gerust zonnebrilmonturen die zo gebogen zijn als uw pistes, hellingen of parcours.

Uw voordeel:

 • Dunne brillenglazen en breed perifeer zicht
 • Volledige flexibiliteit bij het selecteren van uw sportieve monturen
 • Bescherming rondom tegen stof, wind en vuil
   

Deel dit artikel met uw vrienden