Daag de grenzen van de verbeelding uit - een close-up van een blauwe oogbol in het donker.

Daag de grenzen van de verbeelding uit

ZEISS België

Beter zien

Van nauwkeurige controles tot brillenglazen, ZEISS biedt een unieke combinatie van oogheelkundige en optische expertise.

Diagnosticeren en behandelen

ZEISS geeft vorm aan medische vooruitgang en verbetert de levenskwaliteit van patiënten met producten en oplossingen voor oogheelkunde en microchirurgie.

Meten en inspecteren

ZEISS meettechologie zorgt voor perfecte resultaten in industriesectoren waar precisie, kwaliteit en efficiëntie essentiële succesfactoren zijn.  

Onderzoek naar micro- en nanostructuren

Met optische, elektron/ion- en röntgenmicroscopen van ZEISS visualiseert u de kleinste structuren en snelste processen.

Fotografie & film

Fotografieliefhebbers vertrouwen op brillenglazen van ZEISS om onvergetelijke momenten vast te leggen. ZEISS lenzen waren er zelfs bij de maanlanding.  

Fotografie & film

Een groot aantal films zijn gefilmd met lenzen van ZEISS. Ze zijn afgestemd op de meest uiteenlopende behoeften en overtuigen door hun uitstekende kwaliteit.  

Observeren en ervaren

Jacht Natuurobservatie

Observeren en ervaren

ZEISS richtkijkers en warmtebeeldapparatuur helpen jagers om in elke situatie betrouwbaar het doel te raken, zodat ze hun verantwoordelijkheden kunnen vervullen.

Virtuele werelden creëren

Simulatietoepassingen met ZEISS VELVET SIM-projectoren creëren een realistische indruk van een virtuele realiteit. De producten worden momenteel niet aangeboden in uw land. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op.

Virtuele werelden creëren

ZEISS is leverancier van complete systemen voor moderne planetariums. De producten worden momenteel niet aangeboden in uw land. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op.

Ontwikkelen en produceren

Spectroscopie OEM Solutions

Ontwikkelen en produceren

De spectrometeroplossingen en -componenten van ZEISS zijn perfect op maat gemaakt om waarde toe te voegen aan de procescontrole door middel van efficiëntie, kwaliteit en stabiliteit. De producten worden momenteel niet aangeboden in uw land. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op.

Ontwikkelen en produceren

Dankzij haar expertise is ZEISS een betrouwbare partner bij de ontwikkeling, constructie en productie van nauwkeurige componenten, optische modules en systemen. De producten worden momenteel niet aangeboden in uw land. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op.

Ontwikkelen software-oplossingen

Met aanzienlijke expertise in de hightechsector en flexibele werkmethoden ontwikkelt ZEISS digitale en softwareoplossingen op maat die de markten vormgeven. 

ZEISS Zaventem

Welkom bij ZEISS Benelux

De ZEISS Benelux-organisatie telt 175 kundige collega’s over Nederland en België. Om precies te zijn, bedienen we onze klanten vanuit Breda, Zaventem en Leuven. Onze werkomgeving is high-tech en onze bedrijfscultuur warm. Met ons uiteenlopende productportfolio zijn we vertegenwoordigd in uiteenlopende branches en weet men ons als kennispartner en totaalleverancier te vinden.