Productportfolio

Medische oplossingen

Innovatieve oplossingen voor de zorg met beproefde medische technologieën

Gedetailleerde productinformatie vindt u op onze internationale website

Het is ons doel bij te dragen aan de ontwikkelingen in medische technologie en professionele zorgverleners over de hele wereld te helpen de levenskwaliteit van hun patiënten te verbeteren. Klik op onderstaande links voor gedetailleerde productinformatie op onze internationale website.

Met de nadruk op oogheelkunde, van diagnose tot chirurgie, en visualisatiesystemen op het gebied van microchirurgie, ondersteunt ZEISS professionele zorgverleners bij het ontwikkelen van nieuwe maatstaven op het gebied van de zorg met bewezen medische technologie en brede applicatieondersteuning op basis van ultramoderne innovaties. ZEISS biedt ook visualisatieoplossingen voor tandheelkundige behandelingen en gynaecologie. Het portfolio medisch technologieën van ZEISS wordt aangevuld door toekomstgerichte technologieën zoals intraoperatieve radiotherapie.

Met ons wereldwijde netwerk zijn wij heel goed op de hoogte van de wensen van onze klanten. Neurochirurgen, KNO-specialisten en oogartsen van over de hele wereld, ongeacht of zij in een ziekenhuis of een eigen praktijk werken, vertrouwen op de knowhow van ZEISS. Wij spelen een actieve rol in de snelle digitalisering van de medische sector door softwareoplossingen te bieden voor eenvoudig en effectief beheer van patiëntengegevens.

De lancering van de spleetlamp in 1912 kondigde het begin van de medische technologie bij ZEISS aan. Het was de eerste van vele baanbrekende uitvindingen op het gebied van oogheelkunde, microscopie en radiotherapie. Tegenwoordig zijn de activiteiten van ZEISS op het gebied van medische technologie samengebracht onder de overkoepelende, TecDAX-genoteerde onderneming Carl Zeiss Meditec AG waarin Carl Zeiss AG een aandeel van ca. 65% heeft.

Meer
Sluiten

Oogheelkunde & Optometrie

Diagnose en behandeling van oogziekten, inclusief implantaten en verbruiksartikelen.

Neurochirurgie

Visualisatieoplossingen voor neurochirurgie.

Plastische & Reconstructieve chirurgie

Visualisatieoplossingen voor plastische en reconstructieve chirurgie.

Wervelkolomoperaties

Visualisatieoplossingen voor operaties aan de wervelkolom.

KNO

Visualisatieoplossingen voor keel-, neus- en ooronderzoek en -operaties.

Tandheelkunde

Operatiemicroscopen en loupes voor een beter zicht en betere ergonomie.

Gynaecologie

Diagnostische microscopen en oplossingen voor digitale visualisatie voor gynaecologische applicaties.

Oncologie

Gerichte intraoperatieve radiotherapie voor de behandeling van kanker.