Metalen 3D-print op de testbank Na het scannen kan er meteen gecontroleerd worden of het geregistreerde 3D-model overeenkomt met het CAD-model of waar er mogelijke afwijkingen zijn
Hoe LIGHTWAY succesvol is dankzij ZEISS oplossingen:
ZEISS CALYPSO
ZEISS colin3D
Succes:
  • Om sneller feedback te krijgen, investeerde dit bedrijf (dat in de buurt van Bonn in Duitsland gevestigd is) in de ZEISS COMET 3D-scanner.
  • Na het scannen kan er meteen gecontroleerd worden of het geregistreerde 3D-model overeenkomt met het CAD-model of waar er mogelijke afwijkingen zijn.
  • Met de 3D-scansoftware ZEISS colin3D en de meetsoftware ZEISS CALYPSO, kunt u standaardgeometrieën 'eenvoudig, snel en betrouwbaar' meten.

Een aangepast CAD-model voor geoptimaliseerd printen

Om fouten en tolerantieoverschrijdingen te identificeren, wordt het onderdeel vergeleken met het CAD-model. Als het werkstuk vervormd raakt tijdens het printproces of bij het verwijderen van de opbouwplaat, kunt u dit zien op de monitor. ZEISS COMET zorgt voor uitzonderlijke gegevenskwaliteit en daarmee zeer precieze meetresultaten. Al deze expertise helpt LIGHTWAY om constante kwaliteit te leveren tegen competitieve prijzen.

"Wat ik waardeer aan ZEISS, is het zeer brede portfolio aan oplossingen. Of u nu een elektronenmicroscoop, een 3D-scanner of een computertomograaf nodig hebt, oplossingen van ZEISS zorgen ervoor dat u de onderdeelkwaliteit voor en na elke stap in het productieproces kunt controleren", zegt de Managing Director.

Interesse? Lees het Toepassingsverhaal!

Vul uw gegevens in en download gratis ons applicatieverhaal.