ZEISS vakmanschap sinds 1919

Betreed een cultuur van kwaliteit

Neem een kijkje achter de schermen! Ontdek het metrologieverhaal van ZEISS en wat er de afgelopen decennia is veranderd. Hoewel de technologie in de loop der tijd is geëvolueerd, heeft ZEISS zijn vakmanschap en unieke kwaliteitscultuur altijd behouden.

Connect to Productivity

100 jaar is nog maar het begin

2019 is voor ons een heel bijzonder jaar - het herdenkt 100 jaar van de eerste meettechniek die ZEISS op een industriebeurs presenteerde: de iconische ZEISS-schroefmaat op de Leipzig Lentebeurs van 1919.

Terwijl de eerste meetinstrumenten gebaseerd waren op microscopie, heeft ZEISS Industrielle Messtechnik GmbH in de loop der jaren een reeks van contact- en multisensormeettechnieken ontwikkeld - een gebied waarin het bedrijf heeft uitgeblonken. En vandaag de dag, na 100 jaar ZEISS metingen, hebben we sindsdien niet meer teruggekeken. We ondersteunen onze klanten waar het hoogste niveau van precisie vereist is en stellen al meer dan 100 jaar de industriestandaarden om onze klanten te helpen een betere toekomst te creëren. Het is een spannende reis geweest en we zijn blij met wat er nu gaat gebeuren.

100 jaar industriële metrologie bij ZEISS

Ga met ons mee op een reis door de tijd

ZEISS Industrial Quality Solutions vandaag de dag

Als gevestigde leider begrijpen we onze verantwoordelijkheid om de industrie, in het belang van onze klanten, vorm te geven. Daarom zitten we in de drivers' seat als het gaat om het aanpakken van de meest dringende behoeften van de industrie, zoals probleemloze connectiviteit, applicatiegedreven technische oplossingen voor kwaliteitsborging in de productielijn en de behoefte aan een single-source leverancier voor deze technische oplossingen.

De toekomst begint nu!

Samen met onze klanten streven we ernaar om de komende 100 jaar net zo interessant en succesvol te maken als de vorige eeuw. Met een breed scala aan producten en diensten en de bereidheid om te innoveren en grenzen te verleggen, blijft ZEISS Industrial Quality Solutions de weg van het succes volgen.

Erweiterung des Vorstands der ZEISS Gruppe

100 jaar industriële metrologie bij ZEISS is een mijlpaal op de weg naar succesvolle en langdurige relaties met u, onze klanten. Het vinden van de juiste oplossing voor uw uitdaging op het gebied van kwaliteitsborging en het garanderen van de prestaties van uw productie - dat is wat ons motiveert. Dit jaar willen we u bedanken voor uw vertrouwen en kijken we uit naar de volgende 100 jaar aan uw zijde.

Dr. Jochen Peter, president and CEO of Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH
Hoi #measuringhero!

In de digitale wereld van vandaag willen we u helpen om op koers te blijven. Hier hebben we voor u interessante informatie over kwaliteitsborging en metrologie verzameld. Veel plezier!

Heeft u een vraag?

We beantwoorden hem graag. Vul dan het contactformulier in.