Uw digitale toegang tot alle meettechnologische diensten

ZEISS Metrology Portal

Nooit meer lang zoeken naar de service die u nodig hebt. In de ZEISS Metrology Portal vindt u namelijk altijd de diensten die u nodig hebt: snel nieuwe softwareversies downloaden eenvoudig aanmelden voor een training en nog veel meer. Ontdek het zelf!

Niet meer zoeken. Gemakkelijk vinden.

De ZEISS Metrology Portal biedt veel extra diensten voor de ZEISS-klant, waarvan een groot deel helemaal gratis. Profiteer van de vele voordelen van deze diensten, zoals 24/7 bereikbaarheid, snellere en eenvoudige werkroutines en nog veel meer!

Altijd toegang tot alle meettechnologische diensten.

De tijd dat u aan winkelopeningstijden gebonden bent, is voorbij. Wij weten dat u in uw eigen tempo werkt en dat elke dag weer anders is. Daarom kunt u nu op ieder gewenst tijdstip alle meettechnologische diensten van ZEISS gebruiken, via de ZEISS Metrology Portal.

Beschikbaarheid ZEISS Portal
Efficiëntie met de ZEISS Portal

Efficiënter werken met slechts een klik.

Hebt u genoeg van complexe, langzame werkprocessen? Dan hebben wij wat u zoekt. De ZEISS Metrology Portal geeft u toegang tot alle belangrijke ZEISS-diensten op één plaats, zoals eenvoudig nieuwe softwareversies downloaden, online aanmelden voor een training een snelle bestelprocedure voor ZEISS-producten en nog veel meer. Ontdek het zelf en bespaar kostbare tijd!

Uw producten en diensten van ZEISS steeds binnen handbereik.

Wilt u een beter overzicht hebben van uw hard- en software? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Met de ZEISS Metrology Portal houdt u met gemak overzicht op uw producten en systemen. Ontdek het zelf en bespaar kostbare tijd!

Overzicht met de ZEISS Portal
Efficiëntie met de ZEISS Portal

De gebruikelijke meetproblemen zelf oplossen.

Wilt u uw werk zelf in de hand hebben en niet afhankelijk zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De ZEISS Metrology Portal helpt u uzelf te helpen - door een duidelijke structuur te creëren voor alle diensten die u nodig hebt, op dezelfde plaats. Ontdek zelf hoe u daardoor een groter gevoel van onafhankelijkheid krijgt!

Diensten in de ZEISS Metrology Portal

De ZEISS Metrology Portal biedt een verscheidenheid aan diensten, die voortdurend worden uitgebreid en verbeterd. Meld u snel aan in de ZEISS Portal. Sommige diensten zijn alleen in bepaalde landen beschikbaar.

Download Center

Download Center

Download de volledige softwareversies, updates en aanvullende documentatie die u nodig hebt en ontvang informatie over toekomstige software-releases.

Licentiebeheerder

Licentiebeheerder

Activeer ZEISS softwarelicenties voor uw meetsystemen. Met een geldig software-onderhoudscontract kunt u de licentie-informatie opvragen om uw ZEISS softwarelicenties bij te werken.

Mijn systemen

Mijn systemen

Alle systemen in een oogopslag: U kunt uw systeem- en softwaregerelateerde informatie opvragen en beheren. Met een software-onderhoudscontract krijgt u extra functies.

Academy Metrology

Academy Metrology

U kunt het leren van nieuwe dingen een dagelijks onderdeel van uw werk maken. Ontdek eLearning, instructievideo's en cursusdata online.

Service-verzoeken

Service-verzoeken

Dien een verzoek in voor technische ondersteuning en krijg een overzicht van eerder ingediende verzoeken.

Community

Community

Word lid van onze community #measuringhero en wissel van gedachten over vragen en ervaringen.

Metrology Shop

Metrology Shop

Bestel het gewoon online. Bestel sondes, meetaccessoires en meetkamerapparatuur snel en eenvoudig in de online shop.

Center Finder

Center Finder

Zoek het ZEISS Quality Excellence Center bij u in de buurt en ontdek meer over onze dienstverlening op het gebied van metingen. Wij ondersteunen uw metingswerk.

My Voice

My Voice

Hebt u een idee ter verbetering van onze software en dienstverlening? Deel uw ideeën, discussieer met andere gebruikers en stem op de beste innovaties.

Smart Services

Smart Services

In het industrieel tijdperk 4.0 staat interconnectiviteit centraal. U kunt zorgen dat uw apparatuur realtime beschikbaar is vanuit elke locatie, met ZEISS Smart Services.

Contact met verkoopafdeling

Contact met verkoopafdeling

Zoek en vind altijd de juiste ZEISS contactpersoon, wanneer u die nodig hebt. Krijg contactinformatie die het voor u gemakkelijk maakt om met ons in contact te komen.

PiWeb Cloud

PiWeb Cloud

Met PiWeb Cloud kunt u uw meetgegevens gemakkelijk en veilig opslaan en analyseren waar u ook bent. Configureer en beheer uw PiWeb Cloud-abonnement online: probeer het 90 dagen gratis uit.

#measuringhero spel

#measuringhero spel

Wie verslaat de topscore? Verzamel zoveel mogelijk ZEISS-producten en voorkom negatieve invloeden op metingen in het #measuringhero spel.