Voor steeds kortere ontwikkelingsperiodes, verschillende onderdelen en modellen in de automobielindustrie en bedrijven die wereldwijd actief zijn, is een professionele partner nodig die aan deze eisen kan voldoen. Plaats uw opstartproces in veilige handen.

Holistische opstartondersteuning

Start uw CMM-systeem op

Mondiale expertise

Dankzij ons mondiale bedrijf, het hoog opgeleide personeel en de gestandaardiseerde processen - op het gebied van de planning van meetpunten, programmering in onderaanneming voor apparatuur van ZEISS of een ander bedrijf, ondersteuning van toepassingen ter plaatse, enz. - kunnen wij het opstarten van uw producten volgens planning laten verlopen.

Grenzeloos opstarten

Met behulp van eigen, moderne online tools helpen we u het kwaliteitsproces van het hele proces vorm te geven (van ontwerp tot planning en programmering, tot corrigerende maatregelen in productie). Ongeacht of het om contact- of optische metingen gaat, bouwen wij meetprogramma's met een modulair ontwerp die betrouwbaar zijn en voldoen aan de eisen van veranderingsbeheer.

Snelle processen

Van een snelle reactie, zoals het inzetten van een van uw medewerkers, tot de planning, programmering en installatie van programma's op locatie voor een volledig nieuwe model: wij bieden absolute betrouwbaarheid om uw producten te verbeteren en uw processen efficiënter te maken.

Ondersteuning opstarten CMM

Onze mogelijkheden

  • Ondersteuning voor het plannen van meetpunten
  • Offline programmering voor een groot aantal meetmachines (ook van andere producenten)
  • Installatie van meetprogramma's tot oplevering op locatie
  • Bewakingsprogramma's voor uw klemuitrusting
  • De generatie van analyserapporten
  • Algemene ondersteuning voor toepassingen
  • Beoordeling van meetprocessen op het gebied van kwaliteits- en meettechnologie