Met softwarepakketten van ZEISS Industrial Metrology kunt u de capaciteit van uw meetmachine optimaal benutten en meetgegevens efficiënter verwerken. Snellere reactietijden, onze Teleservice en de gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen spelen een belangrijke rol bij het optimaliseren van uw productiviteit.

Hogere productiviteit

Softwarepakketten

We bieden verschillende softwarepakketten om ervoor te zorgen dat u uw meetmachines optimaal inzet. Deze zijn gebaseerd op dezelfde platformen en zijn aangepast aan uw behoeften. Een onderhoudstechnicus biedt gespecialiseerde ondersteuning op locatie. 

Maintenance wizard

Onze Maintenance Wizard-software geeft op basis van uw gebruik aan wat het beste moment is voor onderhoud aan de machine. Deze Wizard beveelt ook het ideale onderhoudsniveau aan: basiskalibratie, geavanceerde kalibratie of volledige kalibratie.De Wizard benut onze jarenlange ervaring en combineert deze met de gegevens die we hebben verzameld over de verschillende manieren waarop de machine wordt gebruikt. De volgende gegevens worden geanalyseerd:

  • Aantal botsingen en de ernst ervan
  • Aantal tasterruns
  • Bewegingsafstand over de XYZ-assen
  • Aantal uren machinegebruik 

ZEISS PiWeb wordt gebruikt om alle kwaliteitstypes en procesgegevens van de productielocaties in realtime te analyseren, evalueren en grafisch weer te geven.

Reserveonderdelen uit magazijn

Snelle responstijden

Ons regionaal servicenetwerk biedt snelle toegang tot onze erkende servicetechnici. Neem contact op met uw regionale servicepartner voor gegarandeerd snellere responstijden. Dankzij onze Teleservice-software kunnen we defecten snel opsporen en bepalen hoe we u het beste kunnen helpen. Dit is niet alleen sneller, maar biedt onze servicetechnici ook alle nodige informatie om uw probleem ter plaatse op te lossen. 

Wereldwijde beschikbaarheid van reserveonderdelen

We bieden reserveonderdelen, reparatie-/vervangingsonderdelen en slijtageonderdelen aan. Reparatie-/slijtageonderdelen worden in de fabriek gerecycleerd of gereviseerd en kunnen worden hergebruikt.De beschikbaarheid van reserveonderdelen, snelle leveringen en wereldwijde beschikbaarheid van servicetechnici garandeert minimale uitvaltijden van machines.