Ik ben de oplossing ZEISS Academy Metrology

Uw individuele metrologietraining

Als metrologisch technicus of kwaliteitslaborant bent u verantwoordelijk voor de precisie van meetresultaten en de efficiëntie van meetprocessen. Hiervoor moet u elke dag uw metrologische vaardigheden en technische kennis in de praktijk brengen. Daarom is het zo belangrijk om uw kennis op peil te houden door middel van voortdurende bijscholing op relevante gebieden van de metrologie.

De ZEISS Academy Metrology ondersteunt u bij elke meetuitdaging en stelt u in staat uw kennis en vaardigheden op het gebied van metrologie te blijven ontwikkelen. Dankzij ruim 35 jaar ervaring in metrologische trainingen is ZEISS uw bekwame partner. Wees een onmisbaar onderdeel van uw bedrijf: wees de oplossing.

ZEISS Academy Metrology:

  • Uitgebreid aanbod aan diverse metrologietrainingen en -cursussen
  • Training online of op locatie
  • 210 gecertificeerde trainers op 60 opleidingslocaties in 24 landen
  • Cursussen op maat en afgestemd op uw persoonlijke doelstellingen en vaardigheden

Ons trainingsaanbod:

vind de juiste mogelijkheden voor uw metrologietraining

Of u nu nieuw bent in de metrologie, een opleiding tot ZEISS metroloog volgt of u specialiseert in dimensionale metrologie: de ZEISS Academy Metrology biedt tal van trainingen en inhoud die individueel zijn afgestemd op uw behoeften en kennisniveau. Onze trainers begeleiden u stap voor stap tijdens seminars en trainingen.

Trainingen in metrologische basiskennis, software en technologieën

Selecteer het gewenste onderwerp

Altijd en overal nieuwe kennis verwerven

Ons digitale trainingsaanbod

Breid altijd en overal uw kennis uit! In de ZEISS Academy Metrology vindt u, naast onze trainingen, een breed aanbod doorlopende online metrologiecursussen, waarvan u kunt profiteren waar u ook bent.

Leertrajecten die zijn toegespitst op uw behoeften

Op een van onze trainingslocaties of persoonlijk op uw locatie

Met de ZEISS Academy Metrology staan meer dan 210 gecertificeerde trainers tot uw beschikking op 63 trainingslocaties in 25 landen. Boek uw metrologietraining rechtstreeks in een van onze ZEISS Quality Excellence Centers bij u in de buurt of organiseer trainingen op de locatie van uw bedrijf.

Het ZEISS Portal: uw toegang tot expertise

In het ZEISS Portal vindt u het volledige aanbod aan klassikale metrologietrainingen, live online seminars, eLearnings en videotutorials voor uw volgende metrologische training. Bekijk de eerstvolgende datums en beschikbare plaatsen en boek meteen uw volgende training. In onze trainingscatalogus vindt u ook in één oogopslag alle datums en informatie.

Voor uw bedrijf, uw expertise en uw carrière: de voordelen van metrologietraining van de ZEISS Academy Metrology

Word een expert in uw bedrijf en vergroot niet alleen uw kennis op het gebied van dagelijkse metingen, maar blijf ook op de hoogte van de nieuwste trends en richtlijnen. Met ons aanbod aan trainingscursussen bepaalt u zelf welke lessen het best bij u als meettechnicus en bij uw vakgebied passen.

Word slimmer

DIEPGAANDE KENNIS

Onze metrologietraining biedt meettechnici stapsgewijze, praktische oplossingen die zij op hun dagelijkse metingen kunnen toepassen. Daarnaast breidt u uw kennis uit met de nieuwste metrologische trends en technologieën. Kies een passende training uit een reeks metrologiecursussen in basisvaardigheden, software, accessoires of sensoren.

Blijf op de hoogte

UW PERSOONLIJKE LEERTRAJECT

Of u nu aan het begin van uw loopbaan staat, een ervaren coördinatenmeettechnicus bent of een training tot ZEISS metroloog volgt: kies het leertraject dat bij uw kennisniveau, specialisatie en loopbaan past. Na voltooiing van uw metrologietraining ontvangt u een wereldwijd erkend certificaat als bewijs van uw bekwaamheid als technicus.

Word een expert

BLIJVEN LEREN

Na elke training wordt u als meettechnicus bekwamer in uw vakgebied. De meetapparatuur wordt door onze trainers dagelijks gebruikt, waardoor ze al uw vragen kunnen beantwoorden tijdens onze klassikale of live online trainingen. Als aanvulling en uitbreiding van uw kennis kunt u de antwoorden op alledaagse metrologische vragen vinden in onze boeken, e-books of apps. Daarnaast kunt u met de verschillende metrologiecursussen uit ons eLearning-aanbod ook zelfstandig uw vaardigheden en kennis verrijken.

Meer deskundigheid leidt tot meer productiviteit: zo profiteert uw bedrijf van de metrologietraining voor uw werknemers

Precisie, productiviteit, concurrentievermogen: het succes van uw bedrijf is onlosmakelijk verbonden met de expertise van uw werknemers. Dankzij onze doorlopende metrologietrainingen is uw team altijd op de hoogte van de nieuwste meettechnologie. Deskundigheid op het gebied van software, apparatuur en accessoires garandeert nauwkeurige metingen, foutloze meetgegevens en een efficiënt laboratorium voor kwaliteitsbeheer.

Verhoog de productiviteit

Meer productiviteit door bekwame specialisten: wanneer uw werknemers over goede metrologische vakkennis beschikken, leidt dit tot stabielere processen en een efficiënter laboratorium voor kwaliteitsbeheer. Met onze praktijkgerichte metrologieseminars en -trainingen zorgt u ervoor dat uw technici precieze en normconforme meetgegevens aanleveren en dat gebruikersfouten worden vermeden.

Realiseer concurrentievoordeel

Als onderdeel van elke training geven onze gecertificeerde deskundigen op maat gemaakte cursussen aan toonaangevende bedrijven met ambitieuze meeteisen. Profiteer van de continue training van uw werknemers om uw kwaliteitsbeheer bij de tijd te houden. Uw systemen, apparatuur en software zijn altijd aan verandering onderhevig en moeten meegroeien met uw bedrijf. Waarborg uw concurrentievermogen in de meetindustrie door continue training!

Bepaal wereldwijde normen

Is uw bedrijf actief op meerdere locaties ter wereld? ZEISS Academy Metrology heeft 63 trainingslocaties in 25 landen met in totaal 210 gecertificeerde trainers, zodat u er zeker van kunt zijn dat alle metrologietechnici wereldwijd dezelfde kennis verwerven. Mocht er bij u in de buurt nog geen trainingslocatie zijn, dan kunnen onze trainers de op uw bedrijf afgestemde metrologieseminars en -trainingen ook bij u op locatie geven. Zo kunnen uw werknemers direct oefenen met uw werkstukken en apparatuur.

Measuringhero-vlogs