Ik ben de oplossing.

ZEISS Academy Metrology

Als Metroloog of Qualitymanager bent u verantwoordelijk voor het waarborgen van de precisie zonder de productiviteit te beïnvloeden. Soms gebeurt het onverwachte, en moet u al uw metrologische vaardigheden en expertise gebruiken: snel en effectief.

De ZEISS Academy Metrology ondersteunt u bij elke meetuitdaging. Meer dan 35 jaar ervaring met kwalitatieve trainingen en altijd de meest actuele kennis. Wordt een onmisbare factor in uw bedrijf: Wordt de oplossing.

Ons trainingsaanbod

De ZEISS Academy biedt een breed scala aan kwalificatietools en diensten, aangepast aan uw behoeften en klaar om uw vaardigheden en expertise te vergroten. Het maakt niet uit of u nieuw bent in de metrologie of dat u een metrologie-expert bent - wij ondersteunen u in elke fase van de expertise - en brengen u verder.

ZEISS eLearnings

Een hoger niveau van expertise met digitaal onderwijs van ZEISS.

Klaslokaal trainingen

Meerdaagse trainingen voor diepgaande kennis

ZEISS Meetstrategieën "Cookbook"

Metrologie kennis binnen handbereik

DRIE REDENEN WAAROM u profiteert van ZEISS Academy Metrology en een meer gekwalificeerde QM-expert wordt bij uw bedrijf.

Ben de oplossing.

Ben de oplosser.

Word een expert.

DIEPGAANDE KENNIS

Inzicht krijgen in de kwaliteitsborging en de nieuwste trends en normen. Ontdek stap voor stap oplossingen die u helpen bij het verwerken van uw dagelijkse meetuitdagingen. Kies de door u gewenste trainingen uit een breed scala aan metrologische basis-, software- en technologie-onderwerpen en wees klaar voor de toekomst.

VERKENNENDE LEERTRAJECTEN

Kies een van de vier aangepaste leertrajecten met aanbevolen trainingen op basis van uw huidige kennisniveau en uw toepassing. Ontvang een certificaat na elke training die wereldwijd erkend is en die uw expertise bewijst. Breng uw carrière naar het volgende niveau.

CONTINU LEREN

Onze trainers zijn dagelijkse gebruikers en metrologie-experts die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden tijdens klassikale of live online trainingen. Het verlaten van het klaslokaal betekent niet het einde van uw trainingservaring. U kunt meetonderwerpen opzoeken in onze (e)boeken, apps of eLearning-cursussen, zodat u verzekerd bent van een continue kennisstroom.

DRIE REDENEN WAAROM uw bedrijf uw training moet ondersteunen

Stimuleren van de productiviteit

Voorsprong op de concurrentie

Stel wereldwijde standaarden op

Diepgaande procesoptimalisatie-expertise en gedeelde kennis maken uw processen stabieler en zorgen ervoor dat uw QM-lab sneller presteert. Zorg ervoor dat uw team nauwkeurige meetresultaten kan leveren die voldoen aan de nieuwste normen en vermijd gebruikersfouten.

Onze experts bieden op maat gemaakte trainingen voor toonaangevende bedrijven met ambitieuze metrologie-eisen - het delen van de meest geavanceerde technologische inzichten in de industrie. Uw systemen, apparatuur en software veranderen altijd en moeten met uw bedrijf meegroeien. Continue training van de ZEISS Academy houdt uw meetlaboratorium up-to-date en concurrerend.

De ZEISS Academy heeft 62 trainingslocaties in 25 landen met 165 gecertificeerde trainers die klaar staan om u te coachen. Zorg voor gedeelde, gestandaardiseerde kennis voor al uw bedrijfslocaties. Als dit niet dichtbij genoeg is: Profiteer dan van ondersteuning ter plaatse, direct op uw locatie.

„We mogen nooit stilstaan. De eisen die aan onze branche worden gesteld, veranderen veel te snel”

ZF Friedrichshafen AG rekent ook op de trainingen van ZEISS.

Vind uw weg naar kennis

Kom ons bezoeken in een van onze wereldwijde ZEISS Metrologie Centra.

 

Blader door ons trainingsportfolio en boek uw training bij ons.