Meetzekerheid. ZEISS Offline Oplossingen.

Horizontale armmeetmachines meten carrosseriedelen met een betrouwbare nauwkeurigheid en efficiëntie, zowel optisch als door contact. Is er een stabiele basis beschikbaar? Hoe stabiel zijn de temperatuursomstandigheden? Hoe lang kan de inspectie duren? ZEISS biedt een passende en uitgebreide oplossing, inclusief armaturen, software, sensoren en service van ZEISS, afhankelijk van de eisen en de omgevingsomstandigheden bij de klant.

Verken een reeks ZEISS horizontale armmachines, waaronder een nieuwe ZEISS CALENO Hambot met een combinatie van hoogwaardige optische en tactiele sensoren.

 

Precisieanalyse van onderdelen in de meetkamer

ZEISS CALENO

Meer dan een robot. Het is een Hambot.

Hambot is de nieuwe generatie horizontale armautomaten in de metrologie die hoge prestaties van een robot combineren met mogelijkheden van traditionele horizontale armautomaten.

ZEISS CALENO combineert CMM-nauwkeurigheid, een gezamenlijk systeem en een uitstekend multisensorsysteem met een automatische gereedschapswisselaar. Maximale veelzijdigheid en de hoogste prestaties garanderen een hogere verplaatsingssnelheid, versnelling en nauwkeurigheid in de meetkamer en in de buurt van de productie.

Met de combinatie van hoogwaardige optische en tactiele sensoren zorgt ZEISS CALENO voor maximale productiviteit en precisie.

Precisieanalyse van onderdelen in de meetkamer

ZEISS 3D-sensoren in de carrosseriebouw

ZEISS CARMET is een totaalpakket dat vrijwel geen enkele wens onbeantwoord laat, terwijl het ZEISS kwaliteit door en door aanbiedt. De trapeziumvormige Z-kolom, het gebruikersvriendelijke ontwerp, de hoge bedrijfszekerheid, de goede toegankelijkheid en de snel kalibreerbare RDS-CAA-articuliere tasterhouder zijn slechts enkele van de hoogtepunten die standaard op ZEISS CARMET aanwezig zijn.

Vrij configureerbaar in uw voordeel

De ZEISS PRO T advance kan flexibel worden geconfigureerd. Zo kan de ZEISS PRO T vooruit worden afgestemd op economische efficiëntie of prestaties, afhankelijk van uw behoeften - en maakt zo maximale prestaties mogelijk, ongeacht de taak. Met betrekking tot het meetvolume, het ontwerp en de sensoren biedt de ZEISS PRO T advance maximale flexibiliteit.