Heeft u hulp of extra hulpmiddelen voor uw project nodig? Eenmalige consultatie en programma's die op maat gemaakt gemaakt worden voor het proces of langdurige opstartondersteuning: op basis van onze jarenlange ervaring kunt u ieder project voltooien.

Programmeerondersteuning
  • Optimalisatie van meetprogramma's
    Wilt u profiteren van de voordelen van huidige software van ZEISS zonder uw bestaande programma's te verliezen? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om uw bestaande programma's te optimaliseren en deze compatibel te maken met de nieuwste softwarekenmerken.
  • Stylussen en klemsystemen
    Wij zorgen voor klemsystemen en stylussysteemapparatuur voor prototypes, geponste, gegoten, gelaste en plastic onderdelen en mechanische onderdelen. Onze diensten bestaan uit consultatie, planning, ontwerp, productie, montage, documentatie en opleiding
  • Perfecte projectplanning

Met onze ervaring en uitgebreide service kunnen we optimale ondersteuning bieden voor uw programmeerprojecten. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het programmeren in onderaanneming, het ontwerpen en produceren van klemsystemen en automatiseringsonderdelen, zodat uw inspectiesystemen optimale blijven draaien. We helpen u ook bij de implementatie van nieuwe systemen en de optimalisatie van uw technologie en processen. Een perfecte planning is de basis van betrouwbare en succesvolle kwaliteitsinspectie. Ongeacht of u carroserie- of aandrijfsysteemonderdelen maakt, dankzij onze jarenlange ervaring in talrijke industrieën kunnen we u duurzame ondersteuning bieden.

  • Programmeren in onderaanneming

Onze projectmanagers en ervaren toepassingsspecialisten evalueren uw eisen en bepalen duidelijke projectdoelstellingen om u de best mogelijke ondersteuning te bieden. We maken gestructureerde CNC-meetprogramma's voor uw complexe meetmachines op basis van tekeningen, CAD-modellen, meetplannen of afzonderlijke specificaties. Onder programmeren in onderaanneming valt offline programmeren, het ontwerp en de productie van apparatuur en de analyses van meetsystemen. Elke stap wordt nauwkeurig geregistreerd. Onze diensten bestaan ook uit het opstarten en de definitieve oplevering van het meetprogramma op locatie.<br />Onze medewerkers gebruiken bewezen implementatiestrategieën en bieden toepassingsondersteuning op locatie. Onze projectmanagers houden u op de hoogte van elke stap en zorgen ervoor dat u zich op andere activiteiten kunt focussen.