Kom meer te weten over veraf- en leesbrillen

Alles wat u moet weten over enkelvoudige brillenglazen

Wist u dat experts 'normale' brillen vertebrillen noemen? Samen met leesbrillen zijn het de meest veelvoorkomende instrumenten om het zicht van dragers te verbeteren. Maar wat maakt deze enkelvoudige brillen zo bijzonder – en wat maakt een goede bril nou zo goed? Het gaat niet alleen om de perfecte brillenglazen – het montuur en de precieze aanpassing aan het gezicht van de drager spelen een belangrijke rol om optimaal zicht te garanderen. Een bril verbetert het zicht immers overeenkomstig met de precisie waarmee de brillenglazen en het montuur aangepast zijn aan de behoeften van de drager. Maar waar gaat het nou echt om? Lees verder om alles te weten te komen over leesbrillen, vertebrillen en brillenglazen die hun bestaan begonnen als rudimentaire visuele hulpmiddelen, gekleurde brillenglazen, zelfkleurende brillenglazen, het uitkiezen van het juiste montuur, en hoe het tegenwoordig eenvoudig is om dunne, lichte ZEISS brillenglazen te maken, zelfs voor hoge sterktes.

Hoeveel brillen hebt u nodig?

Laat u niet overdonderen door alle beschikbare opties!

Het herkennen van zichtproblemen

Bijziendheid, verziendheid, cilindrische afwijking, etc. Welke zichtproblemen zijn er en hoe kunnen we deze corrigeren?

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
En ineens ziet u meer - zelfs 's nachts en bij weinig licht ZEISS introduceert een nieuw concept brillenglazen voor beter zicht: beter zien met meer contrast 's nachts en bij weinig licht

Rijden + Mobiliteit 24 nov. 2017

Tags:

De geschiedenis van de bril Van de bril zijn begin als visueel hulpmiddel tot zijn rol als modeaccessoire
Alles uit het leven halen + ontspannen zicht Ontdek het nieuwe gamma brillenglazen voor dertigers en veertigers die regelmatig digitale apparatuur gebruiken. ZEISS Digital Lenses vult het gat op tussen unifocale brillenglazen en multifocale brillenglazen.

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags:

De beste brillenglazen voor autorijden - veilig aankomen op de plaats van bestemming Speciale brillenglazen voor autorijden maken het rijden niet alleen ontspannener, maar verhogen ook de veiligheid aanzienlijk.
Waarom een tweede bril de moeite waard is Er zijn vele situaties waarin een tweede bril het belangrijkste accessoire is dat u kunt hebben.

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags:

De juiste brillenglazen voor motorrijders en cabrioletbestuurders Meer veiligheid in het verkeer: rijden met de juiste bril

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags: Zonnebrillen

Brillenglazen voor autorijden ontwikkelen Een blik achter de schermen: hoe ZEISS DriveSafe ontwikkelde
Meer licht voor uw zicht Het belang van goed zicht voor uw verkeersveiligheid.

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags:

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt