Een zonnebril: meer dan alleen bescherming tegen de zon voor uw ogen.

Een zonnebril biedt bescherming tegen schittering en uv-stralen en is bovendien een modieuze accessoire. Kortom, een echte all-rounder.

Een zonnebril is een zeer bijzondere modieuze accessoire. Een zonnebril moet onze ogen natuurlijk tegen schittering en schadelijke uv-stralen beschermen. Maar we willen hem ook met plezier dragen. Een zonnebril is een uiting van onze persoonlijke stijl en persoonlijkheid, en niet alleen als de zon schijnt!

Veel mensen weten niet hoe functioneel en persoonlijk zonnebrillen, en vooral de glazen daarin, tegenwoordig kunnen zijn. Duik in de wereld van de ZEISS zonnebrillen en ontdek welk zonnebriltype u bent, welke functies uw individueel aangepaste zonnebril nodig heeft en welke soort glazen geschikt zijn voor u: polariserende, meekleurende of brillenglazen met precies de door u gewenste, individueel aangepaste kleur. Maak uw keuze!

 

Van donker naar donkerder – Zonneglazen die zich aanpassen aan de intensiteit van de zon.
Wat is jouw favoriete kleur en stijl?


Niet alle zonnebrillen zijn gelijkwaardig

Beter Zien vertelt u alles wat u moet weten over UV-bescherming, gekleurde, spiegelende en gepolariseerde glazen en meer. Zo vindt u de perfecte zonnebril voor uw persoonlijke behoeftes.

Sport + Vrije tijd 25 jun. 2019

Tags: Zonnebrillen

Gepolariseerde brillenglazen - beter zien

Veelzijdige brillenglazen voor in de zon, tijdens het rijden en vele andere situaties

Sport + Vrije tijd 3 nov. 2017

Tags: Zonnebrillen

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Snel donker. Snel helder: moderne zelfkleurende brillenglazen Of u nu in de zon of binnen zit: u geniet van 24 uur uitstekend zicht met ZEISS PhotoFusion X zelfkleurende brillenglazen

Lifestyle + Mode 16 sep. 2022

Tags: Zonnebrillen

Zelfkleurende brillenglazen bieden meer comfortabel zicht, flexibiliteit en bescherming. 10 tips van BETER ZIEN: voor wie zijn zelfkleurende brillenglazen op sterkte van ZEISS het meest geschikt en wanneer moeten ze worden gedragen?

Lifestyle + Mode 16 sep. 2022

Tags: Zonnebrillen

Eerste hulp bij verbrande ogen door de zon Hoe herkent u dat uw ogen verbrand zijn door de zon en wat u eraan kunt doen
Hoe zonnebrillen gemaakt worden Welke stappen zijn er nodig om een zonnebril te maken? Kom erachter wat voor materialen er worden gebruikt om zonnebrillen te maken en hoe designers hun ideeën tot leven roepen.

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

De geschiedenis van modieuze zonnebrillen Elk decennium heeft zijn eigen kenmerkende stijl. Zonnebrillen, mode en hun gedeelde geschiedenis

Lifestyle + Mode 15 jul. 2019

Tags: Zonnebrillen

Welke zonnebril past bij uw favoriete bezigheid? Voor elke gelegenheid is er een perfecte zonnebril
Waarom kinderbrillen de beste uv-bescherming zouden moeten bieden Wat alle ouders zouden moeten weten over het beschermen van de ogen van hun kinderen tegen schadelijke ultraviolette straling (UV-straling).
Dagelijkse UV-bescherming Ramen, kleding en brillen: wat houdt het UV-licht tegen en wat niet?
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt