Rijden & Mobiliteit

Altijd onderweg? Of u nu achter het stuur zit of gebruik maakt van mobiele apparaten, wij kunnen u helpen om beter te zien.

Of u nu vaak achter het stuur zit of regelmatig gebruik maakt van mobiele apparaten, de moderne wereld vraagt veel van uw zicht en daarmee ook van uw ogen. Smartphones, laptops en andere apparaten veranderen de manier waarop we zien; het nabije zicht verandert en digitale oogstress kan ontstaan. Maar wat wordt er tegenwoordig eigenlijk onder 'goed zicht' verstaan – en hoe kunnen we het blijven verbeteren? Wat is het voordeel van een speciale bril voor als u achter het stuur zit? Hoe kan een bril die ontwikkeld is om oogstress te voorkomen, ons helpen als we online aan het surfen zijn of naar onze smartphones kijken? Lees verder om alles te weten te komen over modern en 'digitaal' zicht, en lees onze tips voor zowel beginnende als ervaren dragers van progressieve brillenglazen.

En ineens ziet u meer - zelfs 's nachts en bij weinig licht

ZEISS introduceert een nieuw concept brillenglazen voor beter zicht: beter zien met meer contrast 's nachts en bij weinig licht

Rijden + Mobiliteit 24 nov. 2017

Tags:

Wat is de beste manier om brillenglazen te ontwerpen, afgestemd op onze digitale levensstijl?

BETER ZIEN interviewde Timo Kratzer van ZEISS Vision Care om meer te ontdekken over de ontwikkeling van Digital Lenses

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags:

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Alles uit het leven halen + ontspannen zicht Ontdek het nieuwe gamma brillenglazen voor dertigers en veertigers die regelmatig digitale apparatuur gebruiken. ZEISS Digital Lenses vult het gat op tussen unifocale brillenglazen en multifocale brillenglazen.

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags:

Waarom een tweede bril de moeite waard is Er zijn vele situaties waarin een tweede bril het belangrijkste accessoire is dat u kunt hebben.

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags:

De juiste brillenglazen voor motorrijders en cabrioletbestuurders Meer veiligheid in het verkeer: rijden met de juiste bril

Rijden + Mobiliteit 16 okt. 2017

Tags: Zonnebrillen

Tips voor een beter draagcomfort van multifocale brillenglazen Ledereen kan snel wennen aan perfect aangepaste multifocale brillenglazen.
Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt