Werkleven

Goed zicht op het werk – waar u aan moet denken.

Goed zicht is ook belangrijk op het werk – het kan oogstress verminderen, terwijl de juiste houding ook bijdraagt aan beter zicht. Of u nu programmeur of schoonheidsspecialist bent, er zijn genoeg opties voor zichtondersteuning die geoptimaliseerd zijn voor verschillende eisen op de werkvloer; er kan in uitzonderlijke omstandigheden zelfs voor topzicht gezorgd worden. Hierbij gaat het niet alleen om brillen voor bijzondere werkeisen (zoals bij piloten het geval is), maar ook om bijzondere oplossingen voor mensen die een beroep uitoefenen waarbij de kleinste details een groot verschil maken – bijvoorbeeld bij tandartsen en juweliers – of om mensen met visuele beperkingen te helpen door middel van loepen en vergrootglazen. Computerbrillen kunnen u ook helpen om op het werk op een betere en meer ontspannen manier te kunnen zien. Lees verder om alles te ontdekken over 'Beter Zien op het werk'.

Brillen voor managers - hoogwaardige brillenglazen en brilmonturen met uitstekend zichtcomfort op maat

Voornaamheid, elegantie en maximale functionaliteit - brillen voor personen in leidinggevende posities moeten aan vele eisen voldoen.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

De ZEISS online oogtest Hoe goed ziet u contrast en kleur? Controleer uw zicht hier snel en eenvoudig!
Progressieve brillenglazen - kleine meesterwerken Een bril met progressieve brillenglazen is de ideale visuele oplossing voor mensen die scherp moeten zien op verschillende afstanden.

Werkleven 26 nov. 2019

Tags: Multifocale glazen

Alles binnen gezichtsbereik achter het beeldscherm Waarom een speciale leesbril of multifocale-multifocale brillenglazen uw werk makkelijker kunnen maken.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

Hogere levenskwaliteit en een grotere zelfstandigheid: beter zien met hulpmiddelen voor beperkt gezichtsvermogen Welke mogelijkheden zijn er als zelfs een bril niet meer voldoende is?
Brillen voor piloten – perfect zicht zelfs boven de wolken Of ze nu vliegen voor hun job of als hobby, piloten hebben brillen nodig waarmee ze goed kunnen zien, zelfs onder extreme licht- en weersomstandigheden.

Werkleven 16 okt. 2017

Tags: Officelens brillenglazen

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt