Het moment dat u mijlpalen vastlegt.

Dit is het moment waar wij voor werken.

Ver boven de industrienorm – dát is het niveau van ZEISS.

ZEISS is al meer dan 170 jaar een ware optische grootheid Met zijn vier divisies staat de ZEISS Group voor uitstekende kennis in verschillende optische gebieden. Technische pioniers en consumenten kunnen hierdoor, met de beste apparatuur, historische mijlpalen bereiken. Dit constante proces heeft het bedrijf in staat gesteld om veel technische hoogtepunten te bereiken. Tevens is dit altijd de drijvende kracht achter de gehele ZEISS Group geweest: om altijd toonaangevende en innovatieve producten aan te bieden die de lat steeds weer hoger leggen in de optische industrie.

ZEISS Vision Care gebruikt de expertise van de ZEISS Group in elk product, biedt de wereld helder zicht zonder compromis en zet nieuwe maatstaven in de brillenglasindustrie.  

Wilt u meer te weten komen over de divisies waarin wij onze klanten helpen met optische producten en diensten?

Vision Care / Consumer Products

Vision Care / Consumer Products

ZEISS Consumer Products zorgt voor hoogwaardige lenzen voor films en foto's, terwijl onze verrekijkers verre objecten dichtbij brengen en duidelijker maken. ZEISS Vision Care richt zicht op hoogwaardige brillenglazen.

Microscopy / Industrial Metrology

Research & Quality Technology

ZEISS Industrial Metrology produceert betrouwbare, hoogwaardige meettechnologie, en biedt uitstekende technische diensten aan. De Microscopy divisie verleent toegang tot de onzichtbare werelden van de kleinste structuren.

Semiconductor Manufacturing Technology

Semiconductor Manufacturing Technology

De Semiconductor Manufacturing Technology van ZEISS biedt geavanceerde optiek voor lithografie om supergedetailleerde circuitbanen te maken op steeds kleinere, snellere microchips.

Medical Technology

Medical Technology

De Medical Technology van ZEISS helpt doktoren over de hele wereld om hun patiënten weer scherp zicht te geven en hen te laten genieten van alle belangrijke momenten in hun leven.