Een foto van twee overlappende brillenglazen.
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS digitale brillenglazen

U kunt uw klanten nu helder en comfortabel zicht bieden, ook op kortere leesafstanden.

Een productcategorie speciaal voor de visuele behoeften van dertigers en veertigers. Speciaal voor mensen die vaak digitale en mobiele apparaten gebruiken en voor het eerst last beginnen te krijgen van bijziendheid.

Onze heldere glazen bieden volledige UV-bescherming.

ZEISS SmartLife Digital

Geschikt voor dertigers en veertigers die vaak moeten wisselen tussen online en offline. Zij kunnen last krijgen van oogstress of vermoeide ogen aan het eind van de dag. Voor de brillenglazen is gebruik gemaakt van ZEISS SmartView Technology, die gebaseerd is op toegepast onderzoek naar huidige levensstijlen, modern visueel gedrag en de leeftijdsgerelateerde visuele behoeften.
 • Visualisatie van ZEISS Digital Lens SmartLife brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS SmartLife Digital

  Ondersteund door ZEISS SmartView Technology, gebaseerd op toegepast onderzoek naar de huidige levensstijl, het visuele gedrag en individuele, leeftijdsgebonden visuele behoeften.

    

    

    

  Verkrijgbaar in:  Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74

  Verkrijgbare addities:  +0.50, +0.75, +1.00 & +1.25

 • Visualisatie van ZEISS SmartLife gepersonaliseerde digitale brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS SmartLife Digital Individual

  Deze gepersonaliseerde brillenglazen zijn perfect afgestemd op de individuele parameters en behoeften van de brildrager. Zij zijn ook geoptimaliseerd voor veraf- en dichtbijzicht en bevat ZEISS SmartView Technology op basis van toegepast onderzoek naar de huidige levensstijl, het visuele gedrag en de leeftijdsgebonden visuele behoeften.

  Verkrijgbaar in:  Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74

  Verkrijgbare addities:  +0.50, +0.75, +1.00 & +1.25

ZEISS EnergizeMe Digital

Voor contactlensdragers die extra ondersteuning nodig hebben voor dichtbij. Deze digitale brillenglazen zijn ideaal voor klanten die niet per se willen kiezen tussen contactlenzen of een bril.
 • ZEISS EnergizeMe digitale brillenglazen  Visualisatie van ZEISS EnergizeMe digitale brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS EnergizeMe Digital

  De eerste digitale brillenglazen die de ogen verfrissen na het dragen van contactlenzen. Het biedt uw klanten een uitstekende combinatie van een uniek brillenglasontwerp, innovatieve technologie en een hoogkwalitatieve coating. Deze digitale brillenglazen zijn ideaal voor mensen die last hebben van vermoeide ogen door het dragen van contactlenzen. Het helpt vermoeide ogen te ontspannen en kan schermmoeheid door digitale apparaten voorkomen.

  Verkrijgbaar in:  Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74

  Verkrijgbare additie:  +0.65D

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Formulier is aan het laden...

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.