Vrouw met zwart haar en een bril kijkt met een lach op haar gezicht naar een laptop
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS professionele educatie en training

Word een ZEISS expert.

Garandeer hoge niveaus van klantbetrokkenheid door middel van personeelstraining en -ontwikkeling. Onze op modules gebaseerde Academy voorziet in interactieve trainingen met betrekking tot ZEISS brillenglasproducten en ZEISS apparatuur. We hebben ook ZEISS webinars ter beschikking. U kunt zelfs een specifieke ZEISS trainingssessie boeken of er eentje aanvragen die speciaal is afgestemd op uw behoeften.

 • Verkrijg toegang tot meer dan 60 online trainingsmodules
 • 24/7, 365 dagen per jaar toegankelijk
 • Neem deel in live en vooraf opgenomen webinars

De optische industrie en digitale trends ontwikkelen zich.

Het digitale landschap ontwikkelt zich zo snel dat het moeilijk is bij te houden wat de meeste mensen online doen. Of ze nu online zijn voor werk, vergaderingen of digitale educatie en training, het is cruciaal geworden om merkbewustzijn te creëren en klanten succesvol te bereiken.

Volg 24/7 de online ZEISS trainingen, vanaf elk apparaat. Ongeacht waar u bent.

De online trainingsprogramma's van de ZEISS Vision Care Academy bieden kennis binnen handbereik, altijd en overal. Kies uit een gevarieerd assortiment aan professionele onderwerpen, neem deel wanneer het u het beste uitkomt, ontdek zelf de leuke, zeer interactieve trainingen en wordt aan het einde beloond met een officieel certificaat als bewijs van deelname.

E-learning

 • Verkrijg toegang tot de meest recente ZEISS trainingen

  Verkrijg toegang tot de meest recente online cursussen om meer te weten te komen, bewustzijn te creëren of uw huidige kennis over een specifiek product te beoordelen.

  ZEISS SmartLife brillenglazen

  ZEISS SmartLife

  Ons hoogwaardige portfolio is het beste, meest moderne en complete brillenglasportfolio tot op heden. Het omvat enkelvoudige, digitale en progressieve glazen.
  ZEISS BlueGuard brillenglazen

  ZEISS BlueGuard

  Bij de nieuwe BlueGuard glazen zijn de eigenschappen die blauw licht tegenhouden een intrinsiek deel van de chemische constructie van het brillenglasmateriaal. Naast het feit dat het potentieel schadelijke blauwe licht van de zon wordt tegengehouden, wordt hinderlijk digitaal blauw licht ook uitgefilterd.
 • ZEISS brillenglasproducten

  Het ZEISS productportfolio voor brillenglazen biedt een bereik aan verschillende productoplossingen. Ongeacht wat voor visuele problemen klanten hebben, u zult de juiste oplossing voor hun visuele behoeften vinden en alle details en kenmerken van elk product leren kennen in deze trainingsmodules.

  ZEISS DriveSafe brillenglazen

  ZEISS DriveSafe

  Kom meer te weten over een brillenglasportfolio dat uw klanten beter zicht biedt wanneer zij 's nachts of in moeilijke weersomstandigheden rijden. Bescherm hun ogen tegen reflecties en maak het wisselen van de kijkfocus makkelijker; sneller en vaker.
  ZEISS DuraVision coatings

  ZEISS DuraVision coatings

  Echte helderheid vereist meer dan alleen conventionele anti-reflecterende (AR) brillenglazen - het vereist de kracht om de uitdagingen van het dagelijks leven het hoofd te bieden. Deze coatings zijn vuilbestendig, makkelijker te reinigen en worden gekenmerkt door superieure hardheid en overtuigende antireflectie-eigenschappen.
 • ZEISS instrumenten en services

  Een nieuwe dimensie in precisie. Beter zien begint met de beste diagnostiek. Daarom biedt ZEISS opticiens en oogartsen professionele optische instrumenten aan die probleemloos in hun werkwijze geïntegreerd kunnen worden.

  VISUFIT 1000

  VISUFIT 1000 platform

  Dit is het begin van een nieuw tijdperk. Een digitaal platform dat professionals in staat stelt om montuurvergelijkingen te doen en centrering met één opname en een paar vingertikken mogelijk maakt. ZEISS VISUFIT 1000 heeft een aantal nieuwe functies en kan bediend worden met een simpel proces op de iPad.
  ZEISS subjectieve refractie-unit

  ZEISS subjectieve refractie-unit

  Ontdek de voordelen van de geautomatiseerde subjectieve refractie-unit die bestaat uit VISUSCREEN® 100/500 en VISUPHOR® 500. Kom erachter hoe u een stressvrije, interessante omgeving voor uw klant kunt creëren.
 • ZEISS UVProtect Technology

  Heldere brillenglazen van ZEISS bieden nu volledige UV-bescherming, elke dag. Leer de voordelen kennen van ZEISS UVProtect Technology en UV-coatings aan de achterkant van het brillenglas, die standaard geleverd worden met alle ZEISS DuraVision coatings.

  ZEISS UVProtect

  ZEISS UVProtect

  Ervaar een nieuwe ZEISS norm vol UV-bescherming. Leer de voordelen kennen die ZEISS UVProtect Technology en UV-coatings aan de achterkant bieden voor uw winkel en klanten.
 • Optische wetenschap

  Kom o.a. meer te weten over de anatomie van het oog, ametropie of over hoe sterktes geïnterpreteerd moeten worden. Ideaal voor nieuwe personeelsleden die geen optische achtergrond hebben; of als opfrisser voor wie dan ook in de praktijk.

  ZEISS optische wetenschap

  ZEISS optische wetenschap

  Gezien optiek over de wetenschap van licht gaat, zullen we licht beknopt behandelen. Het is altijd overal om ons heen – maar wat is licht? Goede kennis over de achtergrondtheorie is een essentiële stap onderweg naar uw einddoel om een optisch expert te worden.
  Correctie van ametropie

  Correctie van ametropie

  Brillenglazen worden gebruikt om vormen van ametropie te corrigeren, zoals myopie, hypermetropie en/of astigmatisme en presbyopie. Voor een betere klantenservice is het belangrijk om het soort brillenglazen te begrijpen die gebruikt kunnen worden om deze aandoeningen te corrigeren.
 • ZEISS beleving

  Doorloop met ons het partnerprogramma. Zie hoe u uw winkel kunt transformeren om te voldoen aan de consumententrends van dit moment, terwijl u tegelijkertijd een huiselijk sfeer creëert.

  ZEISS beleving

  ZEISS beleving

  Vergezel ons op de ZEISS belevingsreis! Een transparant, interactief, stapsgewijs adviesproces. Leer over winkelontwerp, marketing en brillenglazen. Profiteer van een krachtige ZEISS merkidentiteit en zakelijke ondersteuning.
  ZEISS Zichtanalyse

  ZEISS Zichtanalyse

  Leer hoe u uw klanten door het ZEISS Zichtanalyseproces kunt heenloodsen. Bij elke stap zal u veel informatie en tips ontvangen over wat u kunt zeggen en kan doen om op te vallen en een memorabele klantervaring te bieden.

Webinars

 • Bekijk onze meest recente gearchiveerde webinars

  Heeft u een specifieke live webinar gemist dat u echt graag wilde bijwonen? Geen zorgen, u kunt toegang verkrijgen tot alle webinars uit het verleden om ervoor te zorgen dat u niets mist!

  ZEISS SmartLife brillenglasportfolio

  ZEISS SmartLife brillenglasportfolio

  Kom erachter waarom het ZEISS SmartLife brillenglasportfolio de perfecte COMEBACK is voor uw business.
 • Basismodule optometrie: correctie van ametropie

  Basismodule optometrie: correctie van ametropie

  Is er iemand in uw winkel die nieuw is in de optometrische sector?
 • ZEISS i.ProfilerPlus en ZEISS i.Scription

  ZEISS i.Profiler plus en ZEISS i.Scription

  Kom meer te weten over de ZEISS i.Profiler plus, een 4-in-1 technisch systeem dat een geavanceerde aberrometer, autorefractor, keratometer en topograaf incorporeert. We willen u helpen begrijpen hoe dit i.Scription kan ondersteunen en hoe dit invloed zal hebben op de vermindering van tijd dat elke klant in de stoel zit.
 • Digitale marketing

  U zult profiteren van deze webinars als u uw kennis over digitale marketing wilt verbeteren. We zullen u laten zien hoe u uw lokale zichtbaarheid in de digitale wereld kunt verbeteren, voor extra publieksverkeer in uw winkel.

  Social media-marketing

  Social media-marketing

  Leer hoe u Social Media-marketing kunt gebruiken als een zakelijke stimulans voor uw winkel. Bereik en trek nieuwe klanten aan via social media kanalen en presenteer uw winkel in het best mogelijke licht.

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.