Woman with black hair and glasses watches smiling into a laptop
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS professionele educatie en training

Word een ZEISS expert.

Garandeer hoge niveaus van klantbetrokkenheid door middel van personeelstraining en -ontwikkeling. Onze op modules gebaseerde Academy voorziet in interactieve trainingen met betrekking tot ZEISS brillenglasproducten en ZEISS apparatuur. We hebben ook ZEISS webinars ter beschikking. U kunt zelfs een specifieke ZEISS trainingssessie boeken of er eentje aanvragen die speciaal is afgestemd op uw behoeften.

  • Verkrijg toegang tot meer dan 60 online trainingsmodules
  • 24/7, 365 dagen per jaar toegankelijk
  • Neem deel in live en vooraf opgenomen webinars

De optische industrie en digitale trends ontwikkelen zich.

Het digitale landschap ontwikkelt zich zo snel dat het moeilijk is om alle mensen die online gaan bij te houden. Of ze nu online gaan voor werk, vergaderingen of digitale cursussen en trainingen ... het is van cruciaal belang om naamsbekendheid te krijgen en uw klanten succesvol te kunnen bereiken.

Volg 24/7 de online ZEISS trainingen, vanaf elk apparaat. Ongeacht waar u bent.

De online trainingsprogramma's van de ZEISS Vision Care Academy bieden kennis binnen handbereik, altijd en overal. Kies uit een breed aanbod van professionele onderwerpen, neem deel wanneer het u uitkomt, ontdek de leuke, zeer interactieve trainingen; en ontvang een officieel certificaat voor uw succesvolle afronding van de training.

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Formulier is aan het laden...

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.