Profiel, zijaanzicht, close-upportret met ruimte voor tekst, lege plek voor reclame met vrolijke, stijlvolle kerel vol zelfvertrouwen met een headset met microfoon op zijn hoofd, geïsoleerd op grijze achtergrond
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

Uw zicht is onze passie Wij zetten ons in voor een samenwerking van gemeenschappelijk succes.

  • Bedrijfsondersteuning, op maat gemaakt voor uw zakelijke succes.
  • Val op met op maat gemaakte visuele oplossingen
  • Service die verwachtingen overstijgt

Een sterke zakelijke partner.

Nu en in de toekomst.

We begrijpen hoe toegewijd u bent aan uw bedrijf en uw klanten. Wij willen u ondersteunen in uw onderneming, tijdens elke stap van het proces. Waarom kiezen voor ZEISS? ZEISS is een stichting met een sterke cultuur van onderzoek, progressie, eerlijkheid en duurzaamheid. Deze cultuur spreidt zich uit naar al onze partnerschappen, wat betekent dat we ons inzetten om u te helpen een uitzonderlijke aankoopervaring te creëren voor uw klanten.

Neem contact op met ons voor uw op maat gemaakte zakelijke partnerschapsprogramma.

We geven u de ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf te onderscheiden.

ZEISS zichtoplossingen zijn ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We hebben partners over de hele wereld, zodat we u kunnen helpen om de beste verkoopoptie voor uw specifieke markt te vinden.

Service die uw verwachtingen overstijgt.

We begrijpen uw uitdagingen en ondersteunen u niet alleen met innovatieve brillenglasoplossingen en optische apparatuur, maar ook met uitgebreide services die 24/7 beschikbaar zijn. We willen garanderen dat u en uw team volledig uitgerust zijn met de juist hulpmiddelen en vaardigheden, voor een kostenefficiënt proces, eenvoudige aankopen en een ongeëvenaarde reputatie. 

Service

Professionele educatie en training.

We bieden interactieve en vermakelijke online trainingen aan die praktisch relevant zijn op het gebied van optische wetenschap, producten, verkoop en communicatievaardigheden. Naast de e-learningmodules, richt het zich ook op geïntegreerde leerconcepten die praktijkgerichte trainingsoefeningen voor oogzorgprofessionals en optometristen bieden. Het zal u ondersteunen in uw reis naar meer kennis, betere optische vaardigheden, continue ontwikkeling, het vergaren van nieuwe competenties en zal u uiteindelijk helpen om uw concurrentie voor te blijven.

ZEISS VISUSTORE

Online bestelplatform

Eenvoudig, snel en een intelligente manier om brillenglazen te bestellen. Plaats uw orders online – ongeacht uw winkelautomatiseringssysteem.

De overstap naar VISUSTORE® en gebruik van het nieuwe ZEISS online bestelsysteem zijn gratis.

Marketing toolboxes

Eenvoudige toegang tot downloadbare marketingmaterialen.

Stapsgewijze handleidingen over marketing. Eenvoudig downloadbare marketingmaterialen, social media-posts, winkelvideo's en POS-materialen, campagnes en nog veel meer onderdelen die u zullen helpen bij visibiliteit van uw bedrijf, uw service-aanbod en de hoogwaardige ZEISS producten. Al deze hulpmiddelen zijn ter beschikking zodat u uw bedrijf zichtbaarder kunt maken.

MyZEISS

24/7 zelfservice met één klik van een knop

Alles op één plek: met MyZEISS heeft u toegang tot alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf op dezelfde plek: trainingen, productinformatie, marketing, bestellen, accountbeheer en nog veel meer. We zijn er voor u en helpen u alles aan te gaan dat u tegemoet komt.

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.