UNIFOCAAL

ZEISS DriveSafe glazen

Gemaakt voor bestuurders - maar niet alleen voor bestuurders.

 • Een man die een auto bestuurt, ziet er zelfverzekerd uit met een kleine glimlach. Hij draagt ZEISS enkelvoudige DriveSafe brillenglazen
 • Ben je veel onderweg?
 • Is 's nachts rijden een uitdaging voor je ogen?
 • Voel je je verblind door de schittering van tegemoetkomend verkeer en straatverlichting?
Je droomautobril is gearriveerd. ZEISS enkelvoudige DriveSafe brillenglazen zijn ontworpen voor comfortabel zicht achter het stuur, vooral tijdens het rijden 's nachts en in moeilijke lichtomstandigheden. En ze zorgen ervoor dat je de hele dag helder ziet, zelfs als je niet in de auto zit.

Maak je ogen klaar voor de weg.

Veiligheid is de topprioriteit telkens wanneer je achter het stuur kruipt. Je draagt je veiligheidsgordel, controleert je banden en zorgt ervoor dat alles in orde is. Maar we weten allemaal hoe eng autorijden kan zijn als je niet goed kunt zien.
We hebben ZEISS DriveSafe ontwikkeld om van elke reis een geweldige reis te maken. Maar ze zijn ook fantastisch voor het leven buiten de auto.

Bereid je voor op nachtelijke verblinding.

Tegenliggers en straatverlichting kunnen het rijden 's nachts moeilijk maken. Om de waargenomen verblinding 's nachts te verminderen, reflecteert onze speciale DuraVision® DriveSafe brillenglascoating veel van de golflengtes waar onze ogen echt last van hebben. Het maakt je brillenglazen ook krasbestendiger, duurzamer en gemakkelijker schoon te maken.
Twee beelden van het gezichtspunt van een bestuurder in een tunnel met inkomend verkeer, waarbij op het ene beeld schittering van de auto en de tunnelverlichting te zien is en op het andere beeld duidelijk verminderde schittering.
Twee beelden van het gezichtspunt van een bestuurder in een tunnel met inkomend verkeer, waarbij op het ene beeld schittering van de auto en de tunnelverlichting te zien is en op het andere beeld duidelijk verminderde schittering.

Ontspannen zicht in alle lichtomstandigheden.

Van zonsondergang tot zonsopgang, van mist tot regen en alles daartussenin. De ZEISS Luminance Design technologie houdt rekening met de grootte van je pupillen bij helder en weinig licht om ervoor te zorgen dat je DriveSafe bril goed presteert - in alle weersomstandigheden.

Ga de weg op met ZEISS DriveSafe.

Geniet van helder zicht vooruit en vele gelukkige kilometers met de beste bril voor autorijden van ZEISS die je de hele dag kunt dragen.

Bewezen tevredenheid met ZEISS DriveSafe brillenglazen.

 • 64 %

  ZEISS DriveSafe brillenglazen verminderen de waargenomen schittering tot 64 %.1

 • 97 %

  97 % van de dragers was zeer tevreden met hun bril tijdens het rijden.2

 • 94 %

  94 % van de dragers was zeer tevreden met hun ZEISS DriveSafe brillenglazen voor andere dagelijkse taken.2

Een geïllustreerde sportdrinkfles en autosleutels naast een echte afbeelding van een ZEISS zonnebril met een grijs kleurverloop.

Wil je er zonnebrilglazen van maken?

Voor extra comfort tijdens je ritten overdag zijn ZEISS DriveSafe brillenglazen verkrijgbaar met een optionele tint en polarisatiefilter om te voorkomen dat lichtreflecties van de weg en andere glanzende oppervlakken je zicht verstoren. Net als de heldere DriveSafe brillenglazen kun je ze ook voor andere buitenavonturen dragen.   

Laten we even samenvatten.

Waarom nu stoppen?

Laten we eens kijken of je aan alle ingrediënten hebt gedacht om je ZEISS brillenglazen uniek te maken.

Met ZEISS enkelvoudige DriveSafe glazen is je brillenglasontwerp gedekt, maar er moeten misschien nog een paar keuzes gemaakt worden.

Jouw ogen

ZEISS enkelvoudige DriveSafe brillenglazen zijn geweldig voor bijziende bestuurders die scherp willen zien op lange afstanden. DriveSafe is ook verkrijgbaar in een progressief ontwerp voor volwassen ogen die hulp nodig hebben bij het scherpstellen. Vraag je opticien naar de beste optie.

Jouw levensstijl

ZEISS DriveSafe is een lifestyle-bril - geoptimaliseerd voor mensen die veel onderweg zijn, maar geschikt om de hele dag te dragen. Als je niet zo vaak autorijdt, kijk dan eens naar ZEISS SmartLife - onze meest innovatieve optie voor een verbonden, mobiel leven.

Je gezicht & montuur

Je kunt ZEISS enkelvoudige DriveSafe brillenglazen krijgen met onze FaceFit technologie - voor nog beter zicht achter het stuur. Het enige wat nodig is, zijn enkele metingen door je ZEISS opticien.

Oogbescherming

Zelfs je heldere DriveSafe brillenglazen bieden volledige UV-bescherming. Voeg een optionele tint en polarisatiefilter toe als je een zonnebril met hoge prestaties wilt voor autorijden en nog veel meer.   

Dikte & gewicht

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn gemaakt voor een comfortabele rit. Je kunt ze ook krijgen in een materiaal dat ze dun en licht maakt. J|e kunt ze ook krijgen in een materiaal dat ze dun en licht maakt. En maak je geen zorgen - ze zijn niet geel zoals sommige rijbrillen op de markt.

Duurzaamheid & verzorging

Elk paar heldere DriveSafe brillenglazen is voorzien van een speciale antireflecterende coating om schittering tijdens het rijden in het donker te verminderen. Net als onze andere coatings maakt ZEISS DuraVision DriveSafe je bril ook krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Heb je nog vragen?

 • U kunt proberen te voorkomen dat u naar tegemoetkomende koplampen kijkt, uw spiegels bijstellen en ervoor zorgen dat uw voorruit schoon is, maar een antireflecterende coating op de voor- en achterkant van uw bril is een geweldige manier om uw zicht 's nachts te verbeteren.
  De speciale DuraVision® coating op ZEISS DriveSafe brillenglazen vermindert de waargenomen schittering tot 64 %1 - dus zelfs rijden in het donker kan een beetje meer ontspannen zijn.

 • Wilt je de beste bril voor autorijden? Wij raden natuurlijk ZEISS DriveSafe aan. Dit is waarom:

  • De optica van ZEISS DriveSafe-brillenglazen is speciaal geoptimaliseerd voor goed zicht in de auto en de noodzaak voor je ogen om dynamisch van focus te veranderen terwijl je onderweg bent. Toch hoeft je niet van bril te wisselen - deze bril geeft je de hele dag helder zicht.
  • Ze hebben een speciale antireflecterende coating om storende schittering 's nachts te verminderen en houden rekening met hoe je ogen reageren op verschillende soorten licht.
  • Hoewel ze verkrijgbaar zijn als zonnebril, bieden zelfs heldere ZEISS DriveSafe brillenglazen volledige UV-bescherming.
 • Sommige rijbrillen met gele of andere brillenglazen beweren dat ze het contrast verbeteren en het zicht 's nachts verbeteren. Maar waarom zou je overstappen op een gele bril als je een heldere ZEISS-bril kunt hebben voor autorijden en het leven buiten de auto - alles in één?

  Het optische ontwerp van ZEISS DriveSafe brillenglazen is geoptimaliseerd voor scherp zicht tijdens het rijden in elk soort licht, terwijl onze DuraVision DriveSafe coating schitteringen 's nachts helpt verminderen. Met slechts een lichte blauwpaarse reflectie zie je er de hele dag goed uit en voel je je zelfverzekerder achter het stuur.

  Als je wilt, zijn ZEISS DriveSafe brillenglazen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zonnebrillen en gespiegelde polarisatie-opties.   

 • 1

  De resultaten van de schitteringsproef van Hella toonden aan dat 64 % van de proefpersonen met de DuraVision Drivesafe coating minder onbehaaglijke verblinding ondervonden ten opzichte van Zeiss premium AR.

 • 2

  Interne draagproef (CZV-medewerkers in Duitsland) met 50 proefpersonen; externe draagproef (opticiens en consumenten in Spanje) met 60 proefpersonen, 2014.