ZEISS Office glazen

Gemaakt om je ogen minder te belasten.

 • Opgeruimde werkplek met aan de rechterkant een open laptop met een muis. Ervoor ligt een bril. Aan de linkerkant van de afbeelding staat een doos met pennen.
 • Breng je veel tijd achter je computer door?
 • Draag je een bril, maar heb je nog steeds last van vermoeide ogen?
 • Heb je regelmatig hoofdpijn of nek- en schouderpijn?
Laten we de spanning wegnemen. Als je je ogen wilt helpen ontspannen en je houding wilt verbeteren ondanks urenlang beeldschermwerk, probeer dan ZEISS Office glazen. Ze zijn speciaal gemaakt voor je werkplek en comfortabel zicht op het werk.

Computerbrillen, laptopbrillen, kantoorbrillen, zakelijke brillen - ze hebben veel verschillende namen. We noemen ze ZEISS Office glazen, maar ze zijn perfect voor elke situatie waarin je lange tijd op een vaste afstand moet scherpstellen. Neem een kijkje in het kantoor om enkele voorbeelden te zien.

Ontworpen voor waar je het meest naar kijkt.

Laptop met een tekening van de kantoorindeling op het scherm, waarop te zien is waar de verschillende collega's zich bevinden. Elk gebied heeft een kleine ronde afbeelding van verschillende mensen die allemaal een ZEISS Office bril dragen.
De baas Barbara
Uitzicht vanaf het bureau van een directiekantoor. Een paar meter verderop is een monitor op een muur gemonteerd. Er staat een kleine vergadertafel met bureaustoelen en laptops op tafel.

Jonglerend met e-mails en klantenvergaderingen face-to-face en online, koos Barbara voor een geïndividualiseerde zakelijke kantoorbril van ZEISS. Hij is speciaal gemaakt voor de afstand van haar bureau tot het scherm aan de muur van haar hoekkantoor - 3,2 m om precies te zijn.

De receptioniste Rachel
Zicht van receptionisten op de ingang van het kantoor. Haar ZEISS Office glazen helpen haar om duidelijk te zien op haar computer tot aan de ingangsdeur.

Rachel doet administratief werk, maar moet ook een oogje in het zeil houden. Haar werkplekbril van ZEISS is geoptimaliseerd voor leesafstanden tot 4 meter - zodat ze gasten kan verwelkomen als ze aankomen voor hun afspraken.

De man van de details Dan
Man van middelbare leeftijd met kort zwart haar draagt een ZEISS Office bril om hem te helpen focussen op de details van een ingewikkeld architectuurmodel.

Dan bouwt ingewikkelde architectuurmodellen. Zijn ZEISS Office bril is geoptimaliseerd voor helder zicht tot 100 cm, zodat hij zich van dichtbij kan concentreren op de details van zijn meesterwerken.   

De accountant Axel
Typische kantoorscène waarin een persoon bezig is met het doornemen van spreadsheets en documenten. Alleen de armen van de persoon zijn zichtbaar, die een stapel spreadsheets in zijn handen houdt. Op de achtergrond staat op het bureau een laptop. Linksboven in de afbeelding is een pop-up die een mannelijk persoon laat zien. De persoon heeft grijs haar en een baard, draagt ZEISS Office glazen en heeft een neutrale gezichtsuitdrukking.

Als hij de hele dag alleen op kantoor zit en spreadsheets en documenten bekijkt, zijn Axels kantoorglazen van ZEISS ontworpen voor helder zicht op leesafstanden tot 100 cm (in tegenstelling tot traditionele leesbrillen die ontworpen zijn voor 40-50 cm).   

De designers Greg & Grace
Een jonge vrouw zit tegenover een mannelijke grafisch ontwerper van middelbare leeftijd met een ZEISS computerbril. Beide richten zich op hun computerschermen.

Gregs computerbril van ZEISS biedt helder zicht voor leesafstanden tot 200 cm. Hij is geoptimaliseerd voor duidelijk zicht op zijn meerdere computerschermen. Maar hij ziet Grace, zijn favoriete collega, ook nog steeds aan het bureau tegenover hem zitten.   

Waarom heb je een speciale bril nodig voor op kantoor?

Als je al een unifocale of progressieve bril draagt, helpt deze je zeker om beter te zien. Het is waarschijnlijk de perfecte keuze als je onderweg bent. Maar misschien niet ideaal voor de vele uren die je elke dag op het werk doorbrengt. Denk er eens over na: je zou waarschijnlijk andere schoenen dragen om te gaan hardlopen dan naar een cocktailparty. Sommige schoenen zijn gewoon beter voor bepaalde activiteiten. Op dezelfde manier zijn sommige soorten brillenglazen geoptimaliseerd voor specifieke situaties en omgevingen - zoals rijbrillen. Of een bril speciaal voor je werkplek.

Je gewone bril is gewoon niet geschikt voor je werk.

 • Leesbril

  Met een leesbril kun je voorwerpen van dichtbij duidelijk zien. Maar het kan zijn dat je naar voren moet leunen om te lezen wat er op je scherm staat. Dit kan vermoeide ogen, nek en rug veroorzaken.

 • Progressieve glazen

  Progressieve glazen hebben een beperkt gezichtsveld voor middellange afstanden. Mogelijk moet je je hoofd optillen om dit te compenseren, waardoor je nek en schouders onder druk komen te staan.

 • Een vrouw van middelbare leeftijd met lang blond haar die een afstandsbril draagt, heeft last van vermoeide ogen omdat haar brillenglazen niet gemaakt zijn om de hele dag naar een scherm te staren.

  Afstandsbril

  Afstandsbrillen zijn niet ideaal als je je richt op objecten die relatief dichtbij zijn. Ze laten je ogen harder werken om zich aan te passen, wat vermoeide en geïrriteerde ogen kan veroorzaken.

ZEISS Office glazen

Tot op de laatste cm gepersonaliseerd.

Het ontwerp van de ZEISS Office bril is aangepast aan je werkomgeving en de afstand - of afstanden - waarop je het meeste kijkt.
Voor scherp zicht en ontspannen ogen zorgt de ZEISS Digital Inside technologie voor minder hoofd- en oogbewegingen tijdens het gebruik van je digitale apparaten. Met de ZEISS M.I.D. technologie kan rekening worden gehouden met je persoonlijke vereisten voor korte tot middellange afstanden. Hierdoor kan je opticien echt op maat gemaakte brillenglazen maken die tot in het kleinste detail zijn aangepast aan je unieke omgeving en werkgewoonten.

Kijk zelf.

ZEISS Office glazen kunnen je dagelijkse werk veel gemakkelijker maken voor je ogen, nek en rug. Kijk eens wat een verschil een brillenglas kan maken.

De weergave van een desktopcomputer, toetsenbord, muis en boek door een schematische afbeelding van een leesbril laat zien dat alleen objecten die heel dichtbij zijn duidelijk zichtbaar zijn. Het computerscherm is wazig.
De weergave van een desktopcomputer, toetsenbord, muis en boek door een schematische afbeelding van een leesbril laat zien dat alleen objecten die heel dichtbij zijn duidelijk zichtbaar zijn. Het computerscherm is wazig.
Het beeld op een desktopcomputer, toetsenbord, muis en boek door een schematische afbeelding van een progressieve bril laat zien dat de nabijzicht- en intermediaire zichtzones te klein zijn voor een duidelijk zicht op het scherm.
Het beeld op een desktopcomputer, toetsenbord, muis en boek door een schematische afbeelding van een progressieve bril laat zien dat de nabijzicht- en intermediaire zichtzones te klein zijn voor een duidelijk zicht op het scherm.
Het zicht op een desktopcomputer, toetsenbord, muis en boek door een schematische afbeelding van de ZEISS Office bril laat zien dat alles duidelijk scherp is dankzij de geoptimaliseerde dichtbij- en tussenkijkzones.
Het zicht op een desktopcomputer, toetsenbord, muis en boek door een schematische afbeelding van de ZEISS Office bril laat zien dat alles duidelijk scherp is dankzij de geoptimaliseerde dichtbij- en tussenkijkzones.

De resultaten.

 • ontspannen

  Helder, ontspannen zicht met een kantoorbril voor taken dichtbij en op middellange afstand.

 • natuurlijk

  Een natuurlijkere hoofd- en nekhouding voor volledig comfort, de hele dag lang.

 • geconcentreerd

  Concentreer je op je werk - wij zorgen voor je ogen.

Laten we even samenvatten.

Laat je brillenglazen voor je werken.

ZEISS Office glazenoptica zijn ontworpen voor je werkplek, maar misschien wil je enkele ingrediënten toevoegen om de glazen nog beter te laten presteren. Laten we ervoor zorgen dat je alles afgedekt hebt.   

Jouw ogen

Als je ogen vermoeid aanvoelen op het werk ondanks het dragen van een bril, kan je opticien je ZEISS Office glazen aanbevelen als een tweede bril die speciaal is gemaakt om je ogen minder te belasten.

Jouw levensstijl

De naam zegt het al: ZEISS Office glazen zijn ideaal voor gebruik op het werk en een uitstekende keuze als je het grootste deel van de dag naar een computer staart. Maar hoe zit het met het leven buiten kantoor? Ook daarvoor hebben we opties op maat.   

Je gezicht & montuur

Met de ZEISS FaceFit technologie kan je opticien de zichtzones op je ZEISS Office glazen afstemmen op je eigen unieke anatomie - voor een bril die speciaal voor jou is gemaakt.

Oogbescherming

Voeg ZEISS BlueGuard toe om je ogen nog meer te helpen tijdens je dagen vol beeldschermwerk. Je krijgt blauw licht-blokkerende glazen zonder de vervelende paarse reflecties.

Dikte & gewicht

Wij willen dat je er op je werk goed uitziet en dat je je goed voelt. ZEISS Office glazen zijn verkrijgbaar in een groot aantal indices - voor de dunste, lichtste brillenglazen die mogelijk zijn.   

Duurzaamheid & verzorging

Welke brillenglascoating krijg je? Verbeter de prestaties van je ZEISS Office bril met een DuraVision product naar keuze.   

Heb je nog vragen?

 • Onze veelzijdige ZEISS Office glazen zijn ideaal voor een tweede bril voor op werk. Je opticien kan hem optimaliseren voor de afstand(en) waar je het meeste naar kijkt - voornamelijk naar je computerscherm, maar ook naar andere gebieden waar je je langere tijd op moet concentreren. Je draagt hem gewoon terwijl je aan het werk bent en schakelt over op je gewone paar als het tijd is om naar huis te gaan.

 • Je gewone leesbril, vertebril of progressieve bril is misschien niet de ideale computerbril. Dat komt omdat we ons op het werk vaak de hele dag op vaste afstanden richten. De beste werkplekbril heeft optiek die is afgestemd op je werkplek en helpt de blootstelling aan blauw licht van digitale apparaten te verminderen. ZEISS Office glazen zijn ontworpen om je ogen te ondersteunen op de werkafstand(en) van je voorkeur, zodat je comfortabel kunt zien en een gezonde hoofd-, nek- en rughouding kunt behouden. Voeg onze ZEISS BlueGuard coating toe om je ogen de bescherming te geven die ze nodig hebben tegen blauw licht dat door je beeldschermen wordt uitgezonden.

 • Een computerbril is ontworpen om de belasting op je ogen, nek, rug en schouders te verminderen die gepaard gaat met langdurig naar een computerscherm kijken. Het antwoord op deze vraag hangt af van je huidige voorschrift en de hoeveelheid tijd die je achter je pc doorbrengt. Uiteindelijk moet de beslissing om een ander voorschrift voor een computerbril te nemen gebaseerd zijn op je individuele behoeften en de deskundige mening van je opticien. Als je last krijgt van vermoeide ogen of hoofdpijn na lange perioden van computergebruik, dan kan het de moeite waard zijn om te overwegen een nieuw voorschrift aan te schaffen dat speciaal is afgestemd op computergebruik.