VISUCONSULT 100
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS VISUCONSULT 100 Uw digitale assistent voor individueel advies.

Een app om uw adviesproces te veranderen in een onvergetelijke ervaring.

  • Visuele behoeftenanalyse
  • ZEISS brillenglasdemonstratie
  • Eenvoudig bestellen met VISUSTORE

Geef uw klanten een kijkoplossing op maat.

Met ZEISS VISUCONSULT 100 kan dit  in  drie simpele stappen.

  • Eerst worden de nog onbekende behoeften van de klant achterhaald met behulp van de visuele behoeftenanalyse vragenlijst. Dit geeft u een gedetailleerde analyse van de levensstijl, gewoonten en het kijkgedrag van uw klant, zodat u de meest geschikte brillenglasoplossing kunt selecteren.
  • Vervolgens maakt u het onzichtbare zichtbaar door uw klanten hun persoonlijke brillenglasoplossing te laten ervaren.
  • Tot slot sluit u het proces af door met één druk op een knop de unieke, op maat gemaakte ZEISS brillenglasoplossing te bestellen.
  •   
    Download vandaag nog de gratis ZEISS VISUCONSULT 100 app op iOS-tablets via de App Store om toegang te krijgen tot uw digitale assistent voor individueel advies.

Analyse van visuele behoeften en aanbeveling van brillenglazen

U kunt  het meest geschikte brillenglastype slechts selecteren wanneer u precies weet wat hun  kijkbehoeften zijn. Importeer het kijkprofiel van uw klant vanuit Mijn Kijkprofiel door de QR-code te scannen. Daarnaast is het met ZEISS VISUCONSULT 100 eveneens mogelijk om een diepgaande analyse van de visuele behoeften van uw klanten te maken. In beide gevallen worden ten minste twee gepersonaliseerde ZEISS brillenglasoplossingen aanbevolen op basis van de individuele kijkbehoeften uit de zichtanalyse.

ZEISS brillenglasdemonstratie op iPad in AR.

ZEISS brillenglasdemonstratie op iPad in AR.

Specifieke functies en het echte voordeel van brillenglazen zijn vaak onbekend bij klanten. De demonstratiefunctie van brillenglazen in ZEISS VISUCONSULT 100 maakt de brillenglaskeuze tastbaarder. Het is een interactieve tool die u ondersteunt in het geven van uw advies met een eenvoudig te begrijpen visualisatie van producten, functies en voordelen.

Het uitleggen van de functie van brillenglazen en het aanbieden van een upgrade is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  

ZEISS brillenglasdemonstratie op iPad in AR.

Oogstress door te veel schermtijd

Demonstratie van de draagpositie

Met deze module kunt u de individuele parameters van gezichten en monturen laten zien met behulp van een interactief, bewegend hoofd. U kunt de voordelen voor de klant gemakkelijk uitleggen.

Oogstress door te veel schermtijd

Diktedemonstratie

De diktedemonstratie is een eenvoudige manier om te laten zien welke invloed het gebruik van verschillende materialen en hoge brekingsindexen heeft op de dikte van het glas. Door te wisselen tussen verschillende materialen, indixen en dioptrieën, kunt u de dikte- en gewichtsvermindering van de glazen zichtbaar maken voor uw klant.

Het adviesgesprek afronden met refractiegegevens, een klantrapport en eenvoudig bestellen via VISUSTORE

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

1. Vastleggen van de definitieve brilsterkte en centreringsgegevens

Voer het definitieve voorschrift van uw klant en de centreringsgegevens van het montuur in. Zo kunt u deze gegevens in de samenvatting terugzien en doorsturen naar VISUSTORE.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

2. Samenvattingspagina

Een eenvoudig overzicht van alle  klantspecifieke meetgegevens en voorschriften op één plek verzameld, die u kunt afdrukken of e-mailen. De producten die tijdens de brillenglasdemonstratie zijn gekozen, worden ook in het overzicht weergegeven.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

3. Eenvoudig online bestellen met VISUSTORE

Verstuur al uw klantgegevens met één druk op de knop naar VISUSTORE, waar u de bestelling kunt plaatsen. U kunt de dikte en exacte specificaties van de brillenglazen van uw klanten berekenen, consulteren en optimaliseren.

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Formulier is aan het laden...

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.