ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS digitale brillenglazen Help uw klanten iets te doen aan schermmoeheid.

Geoptimaliseerd voor de hedendaagse digitale levensstijl. Brillenglazen speciaal voor de visuele problemen die door dertigers en veertigers worden ervaren, inclusief nieuwe brildragers die last hebben van bijziendheid.

 • Snelle fixatie van dichtbij naar veraf
 • De hele dag ontspannen en comfortabel zicht tijdens het gebruik van digitale apparatuur
 • Snellere aanpassing voor mensen met emmetropie of met een unifocale bril

Digitale brillenglazen

ZEISS Digital brillenglazen bieden een ontspannen en helder zicht tijdens het gebruik van smartphones en andere digitale apparatuur. ZEISS digitale brillenglazen zorgen voor een significante verbetering van de accommodatie bij mensen met pre-presbyopie. De glazen zijn verkrijgbaar in twee verschillende designs:

 • ZEISS digitale brillenglazen
 • ZEISS gepersonaliseerde digitale brillenglazen

Waarom heeft ZEISS digitale brillenglazen ontwikkeld? De visuele uitdagingen van de digitale wereld aangaan.

 • 75 %

  van de computergebruikers kan een aantal symptomen ervaren die verband houden met het gezichtsvermogen, waaronder vermoeide ogen, hoofdpijn, wazig nabijzicht en wazig verafzicht na het werk. Computergebruikers kunnen ook  pijn in de nek of schouder krijgen  wanneer ze een onnatuurlijke houding  aanemen  om beter zicht te krijgen op hun digitale apparaat.1

 • 4.8 miljard

  van de mensen gebruikt het internet, begin 2020.2

 • 5.19 miljard

  Meer dan 5,19 miljard mensen gebruiken tegenwoordig een mobiele telefoon, met een toename van 124 miljoen gebruikers in het afgelopen jaar.3

Ons vermogen om ons gedurende langere tijd comfortabel te concentreren op mobiele telefoons en digitale apparaten neemt af met de jaren.

Dit komt door een progressief verlies van elasticiteit van de lens, wat uiteindelijk resulteert in presbyopie wanneer het oog niet langer comfortabel kan blijven scherpstellen op de gewenste leesafstand.

Ons vermogen om ons gedurende langere tijd comfortabel te concentreren op mobiele telefoons en digitale apparaten neemt af met de jaren.
Oogstress door te veel schermtijd

Oogstress door te veel schermtijd.

De toenemende afhankelijkheid en het intensieve gebruik van computers en mobiele apparaten kan bijzonder belastend worden voor het visuele systeem. Het kan bij veel klanten al vroeg in het leven symptomen van bijziendheid veroorzaken, zelfs op een leeftijd die traditioneel met pre-presbyopie wordt geassocieerd.

Brillenglazen die speciaal zijn ontworpen om een natuurlijke lichaamshouding te ondersteunen, zodat uw klanten stress- en spanningsvrij kunnen kijken.

 • Ontworpen voor een digitale levensstijl, de hele dag door, voor een meer ontspannen en comfortabel zicht terwijl u mobiele telefoons en andere digitale apparaten gebruikt.
 • Een optimaal brillenglasontwerp zorgt voor kristalhelder zicht voor elk sterkte voorschrift.
 • Dankzij de grote kijkzones hebben uw klanten een comfortabel zicht, wat overeenkomt met het visuele gedrag waaraan zij gewend zijn, zodat ze zich moeiteloos kunnen aanpassen.
 • De gecomprimeerde tussenzone zorgt voor een vloeiendere overgang tussen veraf en dichtbij, zodat uw klanten naar mobiele telefoons en digitale toestellen kunnen kijken met minimale hoofd-/oogbewegingen.
 • Variabele nabijsterkte geeft uw klanten precies wat ze nodig hebben.

Klantervaringen

Innovatie achter ZEISS digitale brillenglazen Technologie uitgelegd.

 • ZEISS Digital Inside technologie

  ZEISS Digital Inside technologie zorgt voor ontspannen en scherper zicht bij veelvuldig gebruik van digitale apparaten. Door deze snelle overgang naar de nabije zone kunnen klanten met minimale hoofd-/oogbewegingen naar hun digitale apparaten kijken.

 • ZEISS FaceFit technologie

  ZEISS gepersonaliseerde digitale brillenglazen zijn voorzien van de ZEISS FaceFit technologie, die brillenglazen aanpast aan de fysiologie van het gezicht van de brildrager. Door gebruik te maken van de montuurgegevens, de stand van de ogen en de passing van het montuur op de neus en oren ontstaan optimale kijkzones. Brillenglasoplossing op maat, afgestemd op ogen en gezicht.

 • ZEISS UVProtect technologie

  Voor een hogere bescherming tegen UV-straling, waardoor heldere ZEISS brillenglazen schadelijke UV-stralen blokkeren tot 400 nm. Dit is dezelfde mate van UV-bescherming als hoogwaardige zonnebrillen bieden.

ZEISS digitale brillenglazen Brillenglazen voor uw digitale levensstijl

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Formulier is aan het laden...

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.

 • 1

  Salibello C. & Nilsen E. (1995). Is there a typical VDT patient? A demographic analysis. J Am Optom Assoc. 66(8), 479-83

 • 2

  DIGITAL 2021 JULY GLOBAL STATSHOT REPORT https://datareportal.com/reports/digital-2021-july-global-statshot

 • 3

  DIGITAL 2020: GLOBAL DIGITAL OVERVIEW, SIMON KEMP JANUARY 30, 2020 https://datareportal.com/reports/digital-2020-global-digital-overview