Een set ZEISS Unifocale brillenglazen met volledige UV-bescherming
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS enkelvoudige brillenglazen

Profiteer van ons ruime assortiment unifocale producten - wat uw klant ook nodig heeft

Elk enkelvoudig brillenglas van ZEISS is ontworpen met een focus op zichtkwaliteit, esthetiek en draagcomfort. Of uw klanten nu een leesbril nodig hebben of als u een brillenglas zoekt om een refractieafwijking te corrigeren - u vindt beslist een oplossing in ons portfolio enkelvoudige brillenglazen.

ZEISS Unifocale brillenglazen zijn standaard voorzien van volledige UV-bescherming.

ZEISS enkelvoudig portfolio: meer dan 75% van de brildragers koopt standaard unifocale brillenglazen.1

Voor klanten die myoop of hypermetroop zijn, of een andere refractieafwijking hebben, zoals astigmatisme of presbyopie. Bied uw klanten optimaal zicht, helderheid en comfort met hoogwaardige enkelvoudige brillenglazen op sterkte. Ondanks dat onze standaardproducten al aan alle basisvereisten voldoen, zorgen onze maatwerk brillenglazen voor maximaal comfort in alle situaties. Onze brillenglazen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afhankelijk van de vereisten. Naast onze standaard unifocale brillenglazen bieden we ook een reeks unifocale brillenglazen die zijn ontworpen om aan specifieke kijk behoeften te voldoen. Dit gamma omvat ZEISS DriveSafe unifocale brillenglazen voor uitstekend draagcomfort en beter zicht onderweg, ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen speciaal voor de behoeften van contactlensdragers en ZEISS SmartLife unifocale brillenglazen voor een connected en on-the-move levensstijl. Ontdek welke ZEISS brillenglazen het beste passen bij de individuele behoeften van uw klant.

ZEISS enkelvoudige SmartLife brillenglazen

Geschikt voor klanten van 6 jaar en ouder die scherper en comfortabeler willen zien wanneer ze wisselen tussen online en offline. Voortdurend online en onderweg zijn, kan vermoeiend zijn voor uw ogen. Dankzij de verbeterde optische prestaties beweert 94% van de mensen dat zij brede en comfortabele gezichtsvelden waarnemen bij taken op middellange en korte afstand.2

ZEISS enkelvoudige DriveSafe brillenglazen

Ideaal voor klanten met één bril voor dagelijks gebruik. ZEISS enkelvoudige DriveSafe brillenglazen bieden beter zicht bij weinig licht voor veiliger en comfortabeler rijden. Ze verminderen ook de schittering 's nachts van toekomend verkeer of straatverlichting.

ZEISS enkelvoudige Customised brillenglazen

Dankzij de geavanceerde Freeform technologie zijn de optische compromissen van conventionele unifocale brillenglazen volledig geëlimineerd. Deze glazen worden ontworpen volgens het individuele voorschrift voor uw klant.

ZEISS enkelvoudige EnergizeMe brillenglazen

Ontworpen voor klanten die contactlenzen dragen, maar ook brillenglazen nodig hebben. De meeste klanten willen niet kiezen tussen contactlenzen of brillenglazen - zij geven de voorkeur aan een combinatie van beide. 65% van de contactlensdragers draagt ook graag een bril, vooral bij het lezen, televisie kijken of het gebruik van hun tablet.4

ZEISS enkelvoudige Standaard brillenglazen

Een standaard product dat voldoet aan alle behoeften op het gebied van brillenglazen, zoals visuele kwaliteit, esthetiek en draagcomfort. Kies uit een reeks conventionele, enkelvoudige, sferische brillenglazen en meer geavanceerde enkelvoudige, asferische brillenglazen.

ZEISS enkelvoudige voorraadbrillenglazen

Er is een breed assortiment unifocale voorraad brillenglazen verkrijgbaar. Deze brillenglazen bieden standaard volledige UV-bescherming tot 400 nm.

Unifocale brillenglasdesigns

Contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Formulier is aan het laden...

Contacten voor opticiens

De in het contactformulier ingevulde informatie zal door Carl Zeiss Vision gebruikt worden om uw vraag telefonisch of per email te beantwoorden. Klik hier om ons gegevensbeschermingsbeleid te lezen.

 • 1

  SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11 Sep 2016.

 • 2

  Externe consumentenacceptatietest van het ZEISS SmartLife brillenglasportfolio, n=48 deelnemers aan het onderzoek (percentage van deelnemers die het 'helemaal eens', 'eens' of 'enigszins eens' waren met de stelling). Aston Optometry School, Aston University, VK, 2019.

 • 3

  Kwalitatieve analyses door Technology & Innovation, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE 2022.

 • 4

  A Aslam. Contact lenses and spectacles: a winning combination. Optician 2013; 246:6425-26.