Vision Care voor oogzorgprofessionals
terug
Vision Care voor oogzorgprofessionals
Een foto van twee overlappende brillenglazen.
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS multifocale glazen

Zo uniek als elke klant.

Met ZEISS Freeform, multifocale glazen krijgen uw klanten een optimale oplossing voor hun persoonlijke visuele behoeften. Onze heldere brillenglazen bieden ook volledige UV-bescherming. De ontwikkeling van eersteklas multifocale brillenglazen en de uitstekende productienormen van ZEISS garanderen een soepele overgang in het hele glas, ongeacht waar uw klant naar kijkt. 

Bovendien bieden onze heldere ZEISS brillenglazen volledige UV-bescherming.

ZEISS SmartLife Multifocaal

Ons meest verfijnde progressieve glasontwerp ooit. Ontworpen en geproduceerd voor de visuele behoeften van uw klanten met een online en dynamische levensstijl. Ondersteund door de ZEISS SmartView technologie, die is gebaseerd is op toegepast onderzoek naar moderne levensstijlen, visueel gedrag en individuele, leeftijdsgerelateerde zichtbehoeften.

ZEISS DriveSafe Multifocaal

Specifiek ontworpen om te voldoen aan de visuele behoeften van klanten met een additie die zich veiliger en comfortabeler willen voelen tijdens het rijden. Met deze glazen kunt u snel uw focus verleggen tussen de weg, het dashboard en de spiegels. Naast (auto)rijden zijn klanten die DriveSafe brilleglazen gebruiken ook tevreden over hun bril bij andere dagelijkse activiteiten.

ZEISS EnergizeMe Multifocaal

Ontworpen voor contactlensdragers met een additie die meer ontspanning van de ogen nodig hebben. Het is geschikt voor klanten die niet willen kiezen tussen contactlenzen of brillenglazen. Ze hebben beide oplossingen nodig voor hun zichtbehoeften.