Een foto van drie ZEISS progressieve brillenglazen.
ZEISS VOOR OOGZORGPROFESSIONALS

ZEISS progressieve brillenglazen

Zo uniek als elke klant.

Met ZEISS Freeform, progressieve glazen krijgen uw klanten een optimale oplossing voor hun persoonlijke visuele behoeften. De ontwikkeling van premium progressieve brillenglazen en de hoogwaardige productienormen van ZEISS garanderen een soepele overgang over het hele glas, ongeacht waar uw klant naar kijkt. Bovendien bieden onze heldere ZEISS brillenglazen volledige UV-bescherming.

Scroll naar beneden om de verschillende types progressieve brillenglazen te bekijken.

ZEISS progressieve SmartLife brillenglazen

Ons meest verfijnde progressieve glasdesign ooit. Ontworpen en geproduceerd voor de visuele behoeften van uw klanten met een online en dynamische levensstijl. Ondersteund door ZEISS SmartView Technology en gebaseerd op toegepast onderzoek naar moderne levensstijlen, visueel gedrag en individuele, leeftijdsgerelateerde zichtbehoeften.

ZEISS progressieve Precision brillenglazen

Een breed assortiment progressieve glazen die optimaal zicht bieden voor dichtbij en veraf. Deze brillenglazen zijn perfect aangepast aan de ogen en behoeften van uw klant en worden op maat gemaakt, waardoor een grotere tolerantie van de brildrager, een snelle aanpassing en een all-round helder zicht gegarandeerd zijn. Geschikt voor veertigers en ouder met een additie, die details op alle afstanden duidelijk willen zien, zonder aan comfort in te boeten.
 • Visualisatie van ZEISS progressieve Precision Pure brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS progressieve Precision Pure brillenglazen

  Snelle scherpstelling en goed dynamisch zicht, de hele dag lang. Geschikt voor verschillende media, van dichtbij tot verder weg.

  Beschikbaar in: Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74, Glas 1.6, Glas 1.8

  Beschikbare addities: +0,75D tot +4,00D

 • Visualisatie van ZEISS progressieve Precision Plus brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS progressieve Precision Plus brillenglazen

  Geschikt voor alle klanten met een additie die scherp willen zien op elke afstand. Deze glazen maken een onbeperkte montuurkeuze mogelijk en de glazen zijn snel aanpasbaar.

  Beschikbaar in: Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74, Trivex 1.53, Glas 1.6, Glas 1.8

  Beschikbare addities: +0,75D tot +4,00D

 • Visualisatie van ZEISS progressieve Superb brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS progressieve Precision Superb brillenglazen

  Geschikt voor alle klanten met een additie die beter willen zien bij hun dagelijkse activiteiten. Brillenglasoplossingen om de visuele prestaties op elke afstand te maximaliseren, hoe uniek de gezichtsanatomie ook is.

  Beschikbaar in: Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74, Trivex 1.53, Glas 1.6, Glas 1.8

  Beschikbare addities: +0,75D tot +4,00D

 • Visualisatie van ZEISS progressieve Individual 2 brillenglazen. De afbeelding toont het zicht door de brillenglazen.

  ZEISS progressieve Individual 2 brillenglazen

  <p>Geschikt voor alle klanten met een additie die het beste natuurlijke zicht willen voor hun unieke levensstijl en behoeften. Deze progressieve brillenglazen zijn op maat gemaakt en onderstrepen de individualiteit van uw klanten en hun levensstijl.

  Beschikbaar in: Kunststof 1.5, Kunststof 1.6, Kunststof 1.67, Kunststof 1.74, Trivex 1.53, Glas 1.6, Glas 1.8

  Beschikbare addities: +0,75D tot +4,00D

ZEISS progressieve DriveSafe brillenglazen

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de visuele behoeften van klanten met een additie die zich veiliger en comfortabeler willen voelen tijdens het rijden. Met deze glazen kan men snel de focus verleggen tussen de weg, het dashboard en de spiegels. Klanten die DriveSafe brillenglazen gebruiken zijn niet alleen tevreden over hun glazen tijdens het (auto)rijden, maar ook bij gebruik tijdens andere dagelijkse taken.

ZEISS progressieve EnergizeMe brillenglazen

Ontworpen voor contactlensdragers met een additie die behoefte hebben aan meer ontspanning van de ogen. Ontworpen voor contactlensdragers met een additie die behoefte hebben aan meer ontspanning van de ogen. Ze hebben beide oplossingen nodig voor hun zichtbehoeften.