ZEISS voor oogzorgprofessionals

Een partner voor nu en in de toekomst.

Als 's werelds grootste fabrikant van precisie-optica, combineren we technische ervaring en innovatieve ideeën om tot uitzonderlijke visuele ervaringen te komen, die ontwikkeld zijn voor uw succes.

Business Partner Program

Bedrijfsondersteuning, op maat gemaakt voor uw zakelijke succes.

ZEISS is een toegewijde zakenpartner – niet uw concurrent. Daarom is het ZEISS Business Partner Program zo ontwikkeld dat het u als oogzorgprofessional ondersteunt in uw taak om optimale oogzorg te bieden en om uw bedrijf te laten groeien.

Als een zakenpartner van ZEISS kunt u profiteren van een breed aanbod aan mogelijkheden - van professionele marketingondersteuning tot gepersonaliseerde klantenservice.  

ZEISS Academy Vision Care

Seminars en trainingen voor oogzorgprofessionals

Constante training en onderwijs is een belangrijke randvoorwaarde voor zakelijk succes. Ook al bent u al een expert in uw vakgebied, iedereen heeft constante bijscholing nodig om hun kennis op te frissen, nieuwe technologieën, producten of industrienormen te leren kennen, en om verkoop- en consultatievaardigheden te ontwikkelen en bij te houden.

Bent u op zoek naar algemene informatie met betrekking tot optische verschijnselen of de optische wetenschap? Wilt u meer te weten komen over ZEISS producten en instrumenten? Wilt u instructies ontvangen over hoe u ZEISS meetinstrumenten moet gebruiken? Wilt u verkoopadvies krijgen? De ZEISS Academy Vision Care biedt u een aantrekkelijk trainingsaanbod aan- met online trainingen.

Seminars

Seminars

Digitale seminars

Digitale seminars

Online training

Online training

Meer dan 160 jaar aan optische expertise

ZEISS is meer dan 160 jaar geleden gestart en is inmiddels een van 's werelds meest toonaangevende optische bedrijven. En nu kunt u uw succes uitbreiden op basis van onze expertise voor uitzonderlijke kwaliteit:

  • De eerste landing op de maan is met ZEISS cameralenzen gefilmd en veel prijswinnende Hollywood-films zijn gemaakt met ZEISS lenzen.
  • 35 winnaars van de Nobelprijs maakten gebruik van ZEISS microscopen in hun onderzoek.
  • ZEISS productietechnologie voor halfgeleiders vormt de basis voor ons digitale tijdperk.
  • ZEISS medische systemen worden gebruikt bij meer dan tweederde van alle cataractoperaties.

Onze partners profiteren van onze uitgebreide expertise, die zo oud is als de optische industrie zelf.

ZEISS is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van brillenglazen- en staat garant voor het meest optimale visuele comfort. ZEISS ontwikkelt en produceert brillenglazen, instrumenten en meetsystemen, maar biedt ook verschillende diensten aan die normbepalend zijn in de optiekwereld.

Neem contact op met ons om uw succes te beginnen

ZEISS Customer Care Center

Phone : +32 2 719 39 70
Mail : orders .vision .be @zeiss .com
Fax : +32 2 719 28 80 or 0800 17269 (gratis)