Brillenglazen voor onvergetelijke momenten en optimaal zicht

Vanaf de leeftijd van 30 jaar begint het oog het vermogen om te accommoderen te verliezen. Vaak merken we dit zelf niet. In deze gevallen kunnen Digital brillenglazen van ZEISS de vermoeidheid helpen beperken.

Multifocale brillenglazen moeten exact zijn afgestemd op u en uw kijkgewoonten. Het aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS bevat vier prestatieniveaus en zeven technologieën, waarvan enkele de allereerste zijn.

We leven in een snelle wereld en zijn continu verbonden met mensen, informatie en apparaten, zowel online als offline. Ze hebben de neiging hun ogen aan digitale apparaten gekluisterd te houden, zelfs onderweg. Deze levensstijl kan leiden tot oncomfortabel zicht of vermoeide ogen.

Autorijden is iets fascinerends. Toch voelen veel mensen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril in lastige omstandigheden, zoals tijdens een storm, 's nachts of in de schemering.

Door het grootste deel van de dag achter een computerscherm door te brengen, loopt u het risico op nek-, rug- en schouderklachten. Dit wordt vaak veroorzaakt door het verkeerde soort bril.

Wrap-around brillenglazen die het oog beschermen tegen stof, vuil, de zon en kleine steentjes zijn een optische uitdaging, vooral in perifere zones. Niet bij ZEISS.

De eerste brillenglazen ontworpen om uw ogen te verfrissen wanneer de contactlenzen uit zijn.

Coatingen maken van kunststof brillenglazen meesterwerken, waardoor kunststof brillenglazen veranderen in echte meesterwerken voor dagelijks gebruik: ze zijn harder, vereenvoudigen het reinigen, voorkomen reflecties en beschermen.

Als er ZEISS op staat, heeft het ZEISS kwaliteit. Meer informatie over producten van ZEISS.

Waarom is ZEISS kwaliteit zo speciaal?

Voor mij zien alle brillenglazen er hetzelfde uit - hoe kan ik er zeker van zijn dat ik brillenglazen van het merk ZEISS krijg?

Al ruim 160 jaar helpt de innovatiedrang van Carl Zeiss de wereld van de visuele waarneming vooruit.

Een oplossing op maat vereist zeer veel ervaring, wiskunde en exacte kennis van de behoefte van de brildrager.

Alles wat u over uw nieuwe ZEISS precisiebrillenglazen wilde weten.

Zoekt u algemene informatie over brillen en goed zicht?

Deze artikelen kunnen u helpen.

Het gezichtsvermogen is ons belangrijkste zintuig. Daarom is optimaal zicht een absolute must. Wanneer heeft u voor het laatst uw ogen na laten kijken?

Een bril voor dichtbij en veraf, een multifocale bril, een sportbril, een leesbril of een bril voor op het werk: wat moet u weten?

Of: Wat is het beste moment voor een oogmeting?

Er is een geweldig montuur voor elk gezicht.

Mijn Kijkprofiel Bepaal nu uw persoonlijke kijkbehoeftes en vind een brillenglasoplossing die bij u past.
Vind een ZEISS opticien bij u in de buurt